Navigacije i auto-oprema

Prikaži kao Rešetka Popis

Artikli 1-12 od 50

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom
 1. Auto navigacija Garmin DriveAssist 51 LMT-S Europe
  GPS navigacijski uređaj za automobile s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje, naprednim upozorenjima za vozača kao što je upozorenje na frontalni sudar i kapacitivnim dodirnim zaslonom dijagonale 5 inča koji se zumira pomoću dva prsta. Sadrži prethodno učitane lifetime karte. Pruža usluge u stvarnom vremenu poput prometnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu. Pregledajte informacije o parkiranju u stvarnom vremenu, uključujući cijene i trenutačno stanje dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Ugrađena kamera za snimanje vožnje s opcionalnim zvukom neprestano snima vožnju i automatski sprema datoteke prilikom sudara, a GPS bilježi točno mjesto i vrijeme događaja.
  2.389,00 kn 2.269,55 kn
  +besplatna dostava
 2. Auto radio CD Sony CDX-G1300U
  Auto radio CD Sony CDX-G1300U s USB priključkom, 4 x 55 W, Uključite EXTRA BASS™ da biste dinamično pojačavali niske tonove, eproducirajte glazbu iz bilo koje aplikacije s telefona sa sustavom Android, Prilagodljivi 10-pojasni equalizer s načinom rada za karaoke, na prednji USB ulaz možete priključiti glazbenu biblioteku s pametnog telefona ili MP3 reproduktora
  699,00 kn
  +besplatna dostava
  +isporuka odmah
 3. Auto kamera Garmin Kamera Dash Cam 56 GPS
  Kompaktna i neupadljiva kamera za snimanje vožnje s GPS-om. Mala i neupadljiva kad se montira na vjetrobransko staklo. Kamera od 3.7 megapiksela visoke kvalitete sa snimanjem videozapisa rezolucije 1440p, radi čak i pri slabom osvjetljenju. Upozorenja na frontalni sudar i na izlazak iz trake i upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo koje se nalaze u blizini. Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama. Uz GPS i automatsko prepoznavanje nezgoda (G-senzor), kamera sprema videosnimku u trenutku sudara, a bilježi se i točno mjesto i vrijeme događaja. Glasovno upravljanje omogućuje vam pokretanje/zaustavljanje audio snimanja, snimanje statične fotografije i još mnogo toga, a sve to pomoću glasovnih naredbi.
  1.589,00 kn 1.509,55 kn
  +besplatna dostava
 4. Fishfinder Garmin Striker Plus 7sv (s krmenom sondom CHIRP 150-240kHz/DownVü/SideVü GT52HW-TM, 2-pin),GPS
  7-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours. Sadrži sondu za ugrađeni standardni Garmin CHIRP sonar te CHIRP ClearVü i CHIRP SideVü sonare za skeniranje. Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam izradu i spremanje karata s konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 milijuna akera. Ugrađena Wi-Fi® tehnologija omogućuje pristup aplikaciji ActiveCaptain™ kako biste mogli primati pametne obavijesti, pristupiti Quickdraw Contours zajednici, prenositi točke i primati obavijesti o nadogradnji softvera. Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila. Svijetli 7-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti i intuitivno korisničko sučelje.
  4.899,00 kn 4.654,05 kn
  +besplatna dostava
 5. Fishfinder Garmin Striker Plus 4 (s krmenom sondom CHIRP 77/200kHz, 4-pin),GPS
  4.3-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours. Sadrži sondu s dvostrukim snopom, kao i standardni Garmin CHIRP sonar za kristalno jasne slike uz izvanredno razdvajanje ciljeva. Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw™ Contours omogućuje vam izradu i spremanje karata s konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 milijuna akera. Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila. Svijetli 4.3-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti i intuitivno korisničko sučelje. Robustan dizajn za svako ribolovno okruženje
  1.369,00 kn 1.300,55 kn
  +besplatna dostava
 6. Auto navigacija Garmin dezlCam 785 LMT-D Europe
  Vrhunski GPS navigacijski uređaj za kamione s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje Sveobuhvatni 7-inčni navigacijski uređaj za kamione opremljen je magnetskim nosačem s napajanjem i ugrađenom kamerom za snimanje vožnje i pružanje funkcija za povećavanje svjesnosti vozača kao što su upozorenja na frontalni sudar i na izlazak iz trake1 Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, te upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim zavojima, strmim nagibima i još mnogo toga Uključuje besplatne prometne informacije u stvarnom vremenu putem digitalnih prometnih informacija ili aplikacije Smartphone Link te live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link3 Jednostavno planiranje odmora s pravovremenim obavijestima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi") Kontrolirajte dezlCam™ 785 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obavijestima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računala Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje
  4.099,00 kn 3.894,05 kn
  +besplatna dostava
 7. Ručni GPS Garmin eTrex 10 (USB kabel, podrška za GLONASS, HR izbornik)
  Upoznajte geocaching pomoću uređaja eTrex 10. 2,2-inčni (dijagonala) crno-bijeli zaslon čitljiv na suncu, vodootporan prema standardu IPX7, do 25 sati rada uz 2 AA baterije, geocaching bez papira, podržava do 2000 geocache stavki
  889,00 kn 844,55 kn
  +besplatna dostava
 8. Kamera Garmin za vožnju unatrag Garmin BC 30 bežična kamera za vožnju unatrag
  Pozorno pratite što se događa iza vas Pokazuje što se nalazi iza vas kada vozite unatrag Gledajte snimku na zaslonu svog navigacijskog uređaja (prodaje se odvojeno) Priključite ga na stalni izvor napajanja i jednostavno prebacujte između kamere i navigacije Bežični prijenos videozapisa na udaljenosti do 10 metara Dovoljno izdržljiv i za teške vremenske uvjete Podržava istovremeno korištenje do četiri kamere Može se povezati s više nüvi® i dezl™ uređaja. Kvalitetna pomoćna kamera kao što je Garmin BC 30 značajno će poboljšati preglednost prostora iza vozila i prilikom vožnje unatrag smanjiti mogućnost nezgoda zbog "mrtvog kuta".
  1.339,00 kn 1.272,05 kn
  +besplatna dostava
 9. Fishfinder Garmin Striker Plus 9sv (s krmenom sondom CHIRP 150-240kHz/DownVü/SideVü GT52HW-TM, 12-pin),GPS
  9-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours. Sadrži sondu za ugrađeni standardni Garmin CHIRP sonar te CHIRP ClearVü i CHIRP SideVü sonare za skeniranje. Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam izradu i spremanje karata s konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 milijuna akera. Ugrađena Wi-Fi® tehnologija omogućuje pristup aplikaciji ActiveCaptain™ kako biste mogli primati pametne obavijesti, pristupiti Quickdraw Contours zajednici, prenositi točke i primati obavijesti o nadogradnji softvera. Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila. Svijetli 9-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti i intuitivno korisničko sučelje.
  6.099,00 kn 5.794,05 kn
  +besplatna dostava
 10. Fishfinder Garmin Striker Plus 7cv (s krmenom sondom CHIRP 77/200kHz/DownVü GT20-TM, 4-pin), GPS
  7-inčni GPS fishfinder uređaj s ponajboljim sonarom u svojoj klasi i softverom za izradu karata Quickdraw Contours. Sadrži sondu za ugrađeni standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje. Ugrađeni softver za izradu karata Garmin Quickdraw™ Contours omogućuje vam izradu i spremanje karata s konturama do 30 cm (1 stope) na do 2 milijuna akera. Ugrađeni GPS omogućuje vam označavanje točaka, stvaranje ruta i prikaz brzine plovila. Svijetli 7-inčni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti i intuitivno korisničko sučelje. Robustan dizajn za svako ribolovno okruženje.
  4.159,00 kn 3.951,05 kn
  +besplatna dostava
Prikaži kao Rešetka Popis

Artikli 1-12 od 50

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom