Ručni GPS uređaji

Prikaži kao Rešetka Popis

4 stavke

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom
 1. Ručni GPS Garmin Oregon 750t
  Robusni GPS/GLONASS ručni uređaj s ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom, fotoaparatom i TopoActive kartama. Poboljšana antena omogućava bolji prijem GPS-a i GLONASS-a i rad; kompas s 3 osi sa senzorima za brzinu i barometarski visinomjer. 3-inčni dodirni zaslon čitljiv na suncu s dvostrukom orijentacijom (vodoravno i okomito). Više mogućnosti za bežično povezivanje (podrška za Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); uključuje pametne obavijesti1 i automatski prijenos na online zajednicu Garmin Connect™ te podršku za aktivnu vremensku prognozu i Geocaching Live. Fotoaparat od 8 megapiksela s automatskim fokusiranjem i automatskim geografskim označavanjem. Prethodno učitane TopoActive karta Europe i jednogodišnja pretplata na satelitske slike BirdsEye.
  4.199,00 kn
  +besplatna dostava
 2. Ručni GPS Garmin Oregon 750
  Robusni GPS/GLONASS ručni uređaj s ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom, fotoaparatom i još mnogo toga. Dvostruki GPS i GLONASS satelitski prijem visoke osjetljivosti osigurava bolje performanse u zahtjevnom okruženju u odnosu na samo GPS. Poboljšana antena omogućava bolji prijem i rad; kompas s 3 osi sa senzorima za brzinu i barometarski visinomjer. 3-inčni dodirni zaslon čitljiv na suncu s dvostrukom orijentacijom (vodoravno i okomito). Više mogućnosti za bežično povezivanje (podrška za Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); uključuje pametne obavijesti i automatski prijenos na online zajednicu Garmin Connect™ te podršku za aktivnu vremensku prognozu i Geocaching Live. Uključuje jednogodišnju pretplatu na satelitske slike BirdsEye.
  3.879,00 kn
  +besplatna dostava
 3. Ručni GPS Garmin eTrex 35 touch Topo Active Europe
  Garmin obiteljski navigacijski sustav koji je jednostavan i zabavan za upotrebu, s dodirnim zaslonom, visinomjerom i unaprijed učitanim kartama TopoActive Europe. Optimiziran za višestruke aktivnosti - samo odaberite i krenite! Prethodno učitane karte Garmin TopoActive Europe. Uključen nosač za bicikl. Svijetli 2,6-inčni kapacitativni dodirni zaslon u boji. Barometarski visinomjer i 3-osni kompas koji se prilagođava nagibu. Preuzmite rekreacijske trase i rute. Geocaching bez papira s 250.000 unaprijed učitanih cache stavki. Podrška za ANT+ senzore i obavijesti s pametnog telefona.
  2.339,00 kn
  +besplatna dostava
 4. Ručni GPS Garmin eTrex 10 (USB kabel, podrška za GLONASS, HR izbornik)
  Upoznajte geocaching pomoću uređaja eTrex 10. 2,2-inčni (dijagonala) crno-bijeli zaslon čitljiv na suncu, vodootporan prema standardu IPX7, do 25 sati rada uz 2 AA baterije, geocaching bez papira, podržava do 2000 geocache stavki
  889,00 kn
  +besplatna dostava
Prikaži kao Rešetka Popis

4 stavke

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom