Otvorene pozicije

PRODAJNI SAVJETNIK

 

Zagreb

OTVORENA MOLBA

 

Hrvatska

WEB ADMIN

Studenti (M/Ž)

Sveta Nedelja

Tko smo?

Tvrtka Sancta Domenica predstavlja jedno od vodećih Hrvatskih poduzeća na području potrošačke elektronike, bijele tehnike i računarstva. Naše smjernice su profesionalnost, fleksibilnost i dinamičnost. U poduzeću si iu budućnosti postavljamo visoke ciljeve, što očekujemo i od svojih zaposlenika. Ambiciozni, dinamični, fleksibilni, odgovorni, stručno osposobljeni i motivirani za razvoj - to su zaposlenici Sancta Domenice.

Organizacijska struktura i klima

U Sancta Domenici zaposlenici sukreiraju radno okruženje koje promiče timski duh, suradnju, angažman, postignuća i osnaživanje zaposlenika, s ciljem jačanja kulture angažmana, izazova/razvoja i prihvaćanja promjena. Podržavamo sve zaposlenike da ostvare svoj puni potencijal, čime će ubrzati razvoj i rast naše tvrtke. Naša organizacija usklađena je s poslovnom strategijom/vizijom i organizacijskom kulturom koja se temelji na angažiranim, dinamičnim, odgovornim i stručno osposobljenim zaposlenicima. Temeljne vrijednosti i kompetencije dio su svih aktivnosti i procesa zaposlenika u tvrtki.

Zašto Sancta Domenica?

Sancta Domenica je prvi izbor kupaca i korisnika tehničkih i pametnih uređaja i svega što podržava suvremeni stil života. Oduševljavamo kupce i donosimo im UAU iskustva pružajući najbolje iskustvo kupnje kroz sve prodajne kanale i vrhunske usluge za bezbrižno korištenje proizvoda.

Što očekujemo od novih kolega?

Tražimo dinamične i angažirane zaposlenike koji uživaju u prodaji i radu s ljudima, inspiriraju naše kupce i žele pridonijeti uspjehu Sancta Domenice. SD prodavač angažiran je, brižan i s osmijehom na licu.

Što nudimo našim zaposlenicima?

Nudimo redovan radni odnos u mladom timu, stimulativnu naknadu te mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja. U Sancta Domenici zaposlenici ostvaruju i druge nefinancijske pogodnosti poput izravnog kontakta s novim tehnologijama i trendovima digitalizacije, mogućnost uključivanja u inovacijske/razvojne projekte, zanimljiv radni prostor, stalno usavršavanje prodajnih vještina i niz drugih pogodnosti.