Apple AirPods Pro with Magsafe Case, mlwk3zm/a

Šifra
2613013044
Kataloški broj
mlwk3zm/a
311,77 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
311,77 EUR

Apple AirPods Pro with Magsafe Case, mlwk3zm/a


Magija kakvu nikada niste čuli


AirPods Pro dizajnirani su za pružanje aktivnog poništavanja buke za impresivan zvuk, način transparentnosti tako da možete čuti okolinu i prilagodljivo prilagođavanje za cjelodnevnu udobnost. Baš kao i AirPods, AirPods Pro se čarobno povezuje s vašim Apple uređajima. I spremni su za upotrebu izravno iz kućišta.


Aktivno poništavanje buke


Nevjerojatno lagane slušalice koje uklanjaju buku, AirPods Pro blokiraju vaše okruženje tako da se možete usredotočiti na ono što slušate. AirPods Pro koristi dva mikrofona, mikrofon okrenut prema van i mikrofon okrenut prema unutra, za stvaranje vrhunskog poništavanja šuma. Kontinuiranim prilagođavanjem geometriji uha i namještanju ušnih vrhova, Active Noise Cancellation utišava svijet kako biste bili u potpunosti prilagođeni glazbi, podcastima i pozivima.


Način transparentnosti


Prebacite se na način rada Transparency i AirPods Pro pušta vanjski zvuk, omogućujući vam da čujete i povežete se s okolinom. Mikrofoni okrenuti prema van i prema unutra omogućuju AirPods Pro da poništi učinak izolacije zvuka silikonskih vrhova tako da stvari zvuče i osjećaju se prirodno, kao kad razgovarate s ljudima oko sebe. A Conversation Boost olakšava čuti ljude tijekom razgovora licem u lice u bučnom okruženju fokusiranjem AirPods Pro na osobu koja govori izravno ispred vas.


Prilagodljivo prilagođavanje


AirPods Pro nudi prilagodljivije pristajanje s tri veličine fleksibilnih silikonskih vrhova za odabir. S unutarnjim konusom, oni odgovaraju obliku vašeg uha, pričvršćuju vaš AirPods Pro na mjestu i stvaraju iznimnu brtvu za vrhunsko uklanjanje buke


MagSafe futrola za punjenje


MagSafe kućište za punjenje pruža više od 24 sata trajanja baterije. Kad dođe vrijeme za punjenje, samo odložite kućište na MagSafe punjač ili bežičnu prostirku za punjenje i pustite ga da se napuni. A kad ste daleko od bežičnog punjača, za punjenje možete koristiti Lightning port.


Nevjerojatna kvaliteta zvuka


Posebno izrađen upravljački program s visokim izletima i niskim izobličenjem daje snažan bas. Izuzetno učinkovito pojačalo visokog dinamičkog raspona proizvodi čisti, nevjerojatno čist zvuk, a istovremeno produljuje vijek trajanja baterije. A Adaptive EQ automatski prilagođava glazbu obliku vašeg uha za bogato i dosljedno iskustvo slušanja.


Još čarobnije


Apple-ov H1 čip pruža nevjerojatno nisku audio latenciju. Senzor sile na stablu olakšava upravljanje glazbom i pozivima te prebacivanje između načina aktivnog poništavanja buke i načina transparentnosti. Najavite poruke uz Siri daje vam mogućnost da Siri čita vaše poruke putem vaših AirPoda. Uz Dijeljenje zvuka, vi i vaš prijatelj možete dijeliti isti audio stream na dva seta AirPodova - tako da možete igrati igru, gledati film ili slušati pjesmu.

Specifikacije
Proizvođač Apple
Maksimalni broj rata 12
Boja Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.