Apple AirPods Pro2 with MagSafe Case (USB-C)

Šifra
2613013192
Kataloški broj
mtjv3zm/a
304,00 EUR2.290,49 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
304,00 EUR2.290,49 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
novo
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Ponovno izgrađen od zvuka
AirPods Pro (2. generacija) s MagSafe kućištem za punjenje (USB-C) pruža do 2x više aktivnog uklanjanja buke od prethodne generacije, s načinom Transparency koji vam omogućuje da čujete svijet oko sebe. Potpuno novi Adaptive Audio koji dinamički prilagođava kontrolu buke vašem okruženju.Svjesnost razgovora pomaže smanjiti glasnoću medija i poboljšati glasove ispred vas dok komunicirate s drugima. Jedno punjenje osigurava do 6 sati trajanja baterije.  Kontrola na dodir omogućuje vam jednostavno podešavanje glasnoće prelaskom. MagSafe kućište za punjenje je čudo samo po sebi s Precision Findingom, ugrađenim zvučnikom i omčom za vrpcu.

Vrhunska kvaliteta zvuka

Nadograđeni H2 čip omogućuje pametnije poništavanje buke i trodimenzionalni zvuk. Adaptivni EQ prilagođava glazbu vašim ušima u stvarnom vremenu kako bi isporučio oštre, čiste visoke tonove i duboke, bogate basove zapanjujuće jasnoće.

Inteligentan zvuk
Aktivno poništavanje buke uklanja dvostruko više neželjene buke, tako da ništa ne ometa vaše slušanje tijekom putovanja na posao i kada se trebate usredotočiti. Način prozirnosti smanjuje i prilagođava intenzitet glasnih zvukova 48 000 puta u sekundi, tako da možete ugodno čuti svijet oko sebe. A Adaptive Audio16 dinamički spaja način Transparency s Active Noise Cancellation kako bi vam pružio najbolje iskustvo slušanja u bilo kojem okruženju.

Personalizirano slušanje
Iskustvo slušanja samo za sebe. Birajte između četiri veličine fleksibilnih silikonskih ostavki za uši (XS, S, M, L) za idealno akustično brtvljenje i pristajanje. Personalizirana glasnoća prilagođava zvuk vašim preferencijama slušanja tijekom vremena i u različitim okruženjima. Conversation Awareness automatski smanjuje glasnoću onoga što se svira, pojačava glasove ispred vas i smanjuje pozadinsku buku.Personalizirani prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem glave prilagođava iskustvo slušanja preciznim postavljanjem zvučnih elemenata u prostor oko vas. Adaptive EQ prilagođava glazbu vašim ušima, tako da svaki put čujete dosljedno detaljnu reprodukciju.

Produljeno trajanje baterije
Uživajte u do 6 sati slušanja s jednim punjenjem i do 30 sati slušanja uz MagSafe kućište za punjenje. Napunite MagSafe kućište za punjenje Apple Watchom ili MagSafe punjačem. Također možete koristiti USB-C priključak ili punjač s Qi certifikatom.

Snažna kutija za punjenje
MagSafe torbica za punjenje uključuje čip s Precision Finding koji vam pomaže identificirati lokaciju svoje torbice. A ako ste u blizini, ali ga ne možete pronaći, možete reproducirati zvuk s ugrađenog zvučnika. Ugrađena omča za vrpcu omogućuje vam da svoju torbicu pričvrstite na ruksak ili torbu, tako da je uvijek nadohvat ruke. AirPods Pro i MagSafe Charging Case napravljeni su da izdrže vremenske uvjete, s IP54 otpornošću na prašinu, znoj i vodu.

Čarobniji nego ikad
AirPods Pro (2. generacija) s MagSafe kućištem za punjenje (USB-C) pružaju još lakše iskustvo od originalnog modela. Kontrola na dodir omogućuje upravljanje funkcijama reprodukcije s drške i podešavanje glasnoće laganim povlačenjem gore ili dolje. Neka Siri pročita vaše važne poruke i upozorenja čim stignu pomoću Obavijesti o najavi. Jednostavno podijelite pjesmu ili emisiju između bilo koja dva seta AirPoda uz Dijeljenje zvuka. Kao i uvijek, AirPods Pro se magično povezuje s vašim iPhoneom ili Apple Watchom i čuje zvuk kreće se neprimjetno kada se prebacujete između svojih omiljenih Apple uređaja.Što je u kutiji
AirPods Pro
MagSafe torbica za punjenje (USB-C)17 sa zvučnikom i omčom za vrpcu
Silikonski nastavci za uši (četiri veličine: XS, S, M, L)
USB-C kabel za punjenje
Dokumentacija

SPECIFIKACIJE
Proizvođač: Apple
EAN code: 194253397472
Boja: Bijela
Mode: AirPods Pro2
Povezivost: Bluetooth
Tip slušalica: In-Ear slušalice
MagSafe compatibility: Da
Audio tehnologija
Adaptivni zvuk
Aktivno poništavanje buke
Način transparentnosti
Svijest o razgovoru
Personalizirani volumen
Adaptivni EQ
Odzračni sustav za izjednačavanje tlaka
Prilagođeno pojačalo visokog dinamičkog raspona
Senzori
Dvostruki mikrofoni za oblikovanje snopa
Mikrofon okrenut prema unutra
Senzor za otkrivanje kože
Akcelerometar za detekciju pokreta
Akcelerometar za detekciju govora
Kontrola na dodir
Veličina 
AirPods Pro (svaki)
Visina: 1,22 inča (30,9 mm)
Širina: 0,86 inča (21,8 mm)
Dubina: 0,94 inča (24,0 mm)
MagSafe kućište za punjenje
Visina: 1,78 inča (45,2 mm)
Širina: 2,39 inča (60,6 mm)
Dubina: 0,85 inča (21,7 mm)
Povezivost: Bluetooth 5.3 bežična tehnologija
AirPods Pro slušalice i kućište za punjenje otporni su na znoj i vodu
MagSafe kućište za punjenje sa zvučnikom i prostorom za privjesak
Do 6 sati slušanja s uključenim aktivnim poništavanjem buke
Do 30 sati ukupnog vremena slušanja s MagSafe kućištem za punjenje i aktivnim poništavanjem buke 

Specifikacije
Proizvođač Apple
Kratki opis Apple H2 headphone chip, kontrola na dodir, ANC, Adaptivni audio, personalizirana glasnoća, senzor detekcije kože, IP54 certifikat, do 6 sati slušanja s jednim punjenjem, USB-C
Maksimalni broj rata 12
Tip slušalica In ear
Mikrofon Ima
Način spajanja Bluetooth
Boja Bijela
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: