ARK: Survival Ascended PS5

Šifra
3202112275
Kataloški broj
ASAPS5
44,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
44,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka već od 11.06.2024
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka već od 11.06.2024

Ponovno se pojavite u novom iskustvu preživljavanja dinosaura izvan vaših najluđih snova... dok je ARK iz temelja ponovno zamišljen u sljedeću generaciju tehnologije videoigara s Unreal Engine 5! Probudite se na tajanstvenom otoku, vaša osjetila su preplavljena zasljepljujućom sunčevom svjetlošću i briljantnim bojama koje se odbijaju od svake površine oko vas, azurne vode zelenog otoka zapljuskuju vam bosa stopala. Duboki urlik odjekuje iz maglovite džungle, tjera vas u akciju i vi ustajete - ne uplašeni, već zaintrigirani. Jeste li spremni osnovati pleme, pripitomiti i uzgajati stotine vrsta dinosaura i drugih iskonskih bića, istraživati, izrađivati, graditi i izboriti se do vrha hranidbenog lanca? Vaš novi svijet čeka... zakoračite kroz ogledalo i pridružite mu se!

OSOBINE

- ARK: Survival Ascended potpuno je rekreirao i redizajnirao umjetničko djelo i svjetove ARK-a kako bi iskoristio najnoviju tehnologiju videoigara, Unreal Engine 5, koristeći vrhunske grafičke značajke kao što je potpuno dinamičko Globalno osvjetljenje ("Lumen"), tako da svjetlo se realistično odbija od površina i pruža realistične refleksije, a napredni mrežasti strujanje ("Nanite") stotina milijuna trokuta za ekstremne detalje.

- Napredni novi fizički sustavi kao što je dinamička voda tako da svako stvorenje stvara valove, valove, prskanje i mjehuriće dok se kreću kroz tekućine i potpuno interaktivno fizičko lišće gdje svaka vlat trave, grm i drvo reagira na likove, eksplozije, projektile , i objekti fizike. Srušite stablo i vidite kako se zabija u drugo drveće i remeti svo lišće na svom putu dolje da udari u travu ispod! Otkrijte neprijatelja koji se tajno kreće kroz travu dok se pomiče i njiše kao odgovor na njihovu prisutnost. Srušite zgradu i gledajte kako se dijelovi realistično raspadaju, u interakciji s travom i vodom dok padaju.

- ARK: Survival Ascended uključuje pristup svim svjetovima ARK-a, uključujući Scorched Earth, Aberration, Extinction, ARK Genesis Part 1, ARK Genesis Part 2, i više. Otok je sada objavljen, a sljedeći svjetovi proširenja se redovno dodaju bez dodatnih troškova.

- Definitivno iskustvo preživljavanja vraća se bolje nego ikad: dizajnirajte svoj Survivor, formirajte pleme i pripitomite, trenirajte, uzgajajte i jašite dinosaure unutar živog ekosustava. Pazite na hranu, vodu, temperaturu i vremenske prilike. Polako se širite prema van dok žete, gradite strukture, uzgajate usjeve, prilagođavate svoje vizualne dizajne i nastavite s istraživanjem kako biste otkrili pravu prirodu otoka i svjetova izvan njega.

- Temeljita poboljšanja kvalitete života u svakom području: redizajnirana korisnička sučelja, dinamička navigacija za inteligentno pronalaženje puta stvorenja, Divlje bebe, način rada za fotografije, novi sustavi kamera, novi sustav karata, sustav praćenja, nove strukture i predmeti, nova stvorenja i još mnogo toga.

- Modifikacija na više platformi: preuzmite i igrajte novi prilagođeni sadržaj koji su stvorili igrači, uključujući nove karte, stvorenja, predmete i načine igre, putem namjenskog novog Mod-bowsera izravno unutar igre! Uživajte u beskonačnom nizu novih ARK sadržaja dok se kreativnost i talent zajednice po prvi put u potpunosti oslobađaju na platformama za igranje!

- Multiplayer na više platformi: formirajte svoje online pleme na različitim platformama za igranje dok radite zajedno kako biste preživjeli i napredovali na ARK-u!

- Podržava javni online multiplayer za do 70 igrača, privatni multiplayer za do 8 igrača i lokalni podijeljeni zaslon za 2 igrača.

Specifikacije
Proizvođač Studio Wildcard
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, 2024, PS5, Studio Wildcard
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2024
Preorder D

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.