Auto kamera Garmin Dash Cam LIVE GPS

Šifra
2907010702
Kataloški broj
010-02619-10
417,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
417,99 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

UVIJEK POVEZANI
Uvijek povezana1 LTE kamera za snimanje vožnje2 u bilo kojem trenutku omogućuje vam pristup prikazu u stvarnom vremenu te dijeljenje spremljenih videozapisa putem aplikacije za pametni telefon Garmin Drive™.

LIVE VIEW
S aktivnom LTE pretplatom u bilo kojem trenu putem aplikacije Garmin Drive možete pristupiti prikazu u stvarnom vremenu s kamere za snimanje vožnje. Za neka vozila potreban je kabel za neprekinuto napajanje.
PREGLEDAVAJTE I DIJELITE VIDEOZAPISE
Spremaju se na sigurno u trezor na mreži, a možete im pristupiti putem aplikacije Garmin Drive. S LTE pretplatom ili Wi-Fi® vezom videozapise možete dijeliti s drugima slanjem veze i pristupne šifre
PRAĆENJE LOKACIJE
Uživajte u prednostima provjere lokacije vašeg vozila u bilo kojem trenutku u aplikaciji Garmin Drive. Ova značajka zahtijeva aktivnu LTE pretplatu.
UPOZORENJA NA KRAĐU
Ako netko vozi vaše vozilo u kojem nije vaš telefon, primit ćete upozorenje putem aplikacije Garmin Drive. Za ovu značajku potrebna je aktivna LTE pretplata.
PARKIRALIŠNI NADZOR
Kada Garmin Dash Cam Live otkrije nesreću u kojoj je sudjelovalo vaše parkirano vozilo, primit ćete upozorenje putem aplikacije Garmin Drive, sa videom otkrivene nesreće. Ova značajka zahtijeva aktivnu LTE pretplatu.
PREPOZNAVANJE NEZGODA
Kada se prepozna nezgoda, ova kamera automatski sprema videozapis sa zapisom događaja neposredno prije, tijekom i nakon nezgode kako biste imali cijelu snimku događaja, s GPS lokacijom, datumom i vremenom.
LTE PRETPLATA
U aplikaciji Garmin Drive aktivirajte plan pretplate na LTE Vault kako biste omogućili praćenje lokacije, upozorenja o krađi i upozorenja o parkiranju. LTE povezivost uklanja ograničenja Wi-Fija tako da možete pristupiti gledanju u stvarnom vremenu s gotovo bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.
OŠTAR HD VIDEOZAPIS
Uz HD videozapise rezolucije 1440p, širokim objektivom od 140 stupnjeva i Garmin Clarity™ HDR optiku, ova kamera za snimanje vožnje može ćete snimati oštre, jasne videozapise važnih detalja danju i noću. 3″ LCD zaslon kamere omogućuje poravnavanje kamere i promjenu postavki.
AUTOMATSKO SNIMANJE
Nakon što se priključi na izvor napajanja vašeg vozila, kamera neprestano snima, pa je možete postaviti i zaboraviti na nju.
VOZITE S JOŠ VIŠE SAMOPUZDANJA
U KUTIJI
Garmin Dash Cam™ uživo
Prethodno instalirana microSD™ kartica od 16 GB
Niskoprofilni magnetski nosač
Dulji kabel za napajanje (4 metra)
Kraći kabel za napajanje/podatke (1,5 metara)
Dvostruki USB adapter za napajanje
DokumentacijaSpecifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis Uvijek povezana 1440p LTE kamera za snimanje vožnje s poljem prikaza od 140 stupnjeva
Maksimalni broj rata 12

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.