Auto kamera Garmin Kamera DashCam 66W (sa GPS-om) 1440p, 180o

Šifra
2907010034
Kataloški broj
010-02231-15
1.990,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 55,28 kn mjesečno!
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla
GARMIN Dash Cam 66W (sa GPS-om) 1440p, 180 stupnjeva


Kompaktna, diskretna kamera za snimanje vožnje s iznimno širokim prikazom u 1440p HD rezoluciji
Iznimno široko polje prikaza od 180 stupnjeva snima oštre videozapise u 1440p rezoluciji, a Garmin Clarity™ HDR osigurava povećanu detaljnu pokrivenost u uvjetima slabog osvjetljenja
Automatski snima i sprema videozapise nezgoda
Zahvaljujući opciji automatske sinkronizacije kamere za snimanje vožnje možete upravljati i reproducirati snimku s do četiri kamere na pametnom telefonu u aplikaciji Garmin Drive™
Glasovno upravljanje1 omogućuje vam da jednostavno spremite videozapis ili sliku, pokrenete/zaustavite snimanje zvuka ili pokrenete/zaustavite funkciju snimanja videozapisa Travelapse™
Upozorenja za vozača uključuju frontalni sudar, upozorenja o izlasku iz trake2 i upozorenja za kretanje te služe kao pomoć u vožnji
Upozorenja za lokaciju kamere za prolazak kroz crveno svjetlo i za mjerenje brzine3 mogu se ažurirati kad god to poželite


Upravljajte glasom
Glasovno upravljajte kamerom za snimanje vožnje. Izgovorite "OK, Garmin" kako biste spremili videozapis ili fotografiju, pokrenuli/zaustavili snimanje zvuka ili pokrenuli/zaustavili funkciju snimanja videozapisa Travelapse.


Control with Your Voice
Snimanje kadra
Uz široko polje prikaza od 180 stupnjeva, kamera za snimanje vožnje snimit će okruženje – uključujući većinu prometa na raskrižjima – i pridružiti detaljne podatke o vremenu i GPS lokaciji, pri čemu će točno označiti gdje i kada se događaj odvio. Neprestano snima u neprekidnoj petlji. Reproducirajte snimku izravno na zaslonu kamere za snimanje vožnje ili je pregledajte na telefonu s pomoću aplikacije Garmin Drive.


Automatska sinkronizacija kamere za snimanje vožnje
Automatska sinkronizacija kamere za snimanje vožnje bežično se povezuje s do četiri Garmin kamere za snimanje vožnje na prednjoj, stražnjoj i bočnim stranama vašeg vozila te tako osigurava gotovo potpunu pokrivenost od 360 °. Ako spremite videozapis na jednu kameru za snimanje vožnje, spremit će se i na ostale kamere. Upotrebljavajte aplikaciju Garmin Drive na vašem pametnom telefonu kako biste stvorili videozapis (slika-u-slici) iz bilo koje dvije perspektive u isto vrijeme. Time će se pojednostaviti dijeljenje videozapisa s prijateljima, osiguravateljskim kućama ili policijskim službenicima.


Vozite uz veću svjesnost o prometnoj situaciji
Upozorenja za vozača pomažu vam pratiti vozila oko vas. Upozorenja za frontalni sudar, izlazak iz trake i upozorenja za kretanje pomažu vam pri vožnji. Primit ćete upozorenja na kamere za prolazak kroz crveno svjetlo i za mjerenje brzine2 koje se nalaze u blizini putem aplikacije Garmin Drive s nadogradnjama koje nisu povezane s pretplatom.


Podijelite vožnju uz Travelapse
Funkcija Travelapse omogućuje vam da na jednostavan i zabavan način snimate i dijelite svoje avanture sažimajući sate vožnje u snimku koja sadrži istaknute trenutke i traje svega nekoliko minuta.


Dodatna USB podrška
Isporučeni dvostruki USB kabel za napajanje ima mogućnost punjenja vašeg telefona ili druge dodatne opreme dok napaja vašu kameru za snimanje vožnje. Također se isporučuju dvije opcije kabela za napajanje koje omogućuju uzlazno ili silazno provođenje kabela.


Zaštita pri parkiranju
U načinu rada za parkiranje nadzire se okruženje vašeg automobila dok je parkiran i dok je motor isključen. Snimanje se automatski pokreće u slučaju otkrivanja kretanja (potreban je kabel za način rada parkiranja, koji se prodaje odvojeno; preporučuje se profesionalna montaža).


Ugrađeni Bluetooth® i Wi-Fi®
Ugrađeni Bluetooth i Wi-Fi olakšavaju bežično pregledavanje, uređivanje i dijeljenje snimljenih multimedijskih datoteka na aplikaciji Garmin Drive.


Dimenzije Š x V x D: 5,62 cm x 4,05 cm x 2,14 cm
Veličina zaslona, Š x V dijagonala 2,0" (5,1cm)
Rezolucija zaslona, Š x V 320 x 240 pixels
Vrsta zaslona QVGA u boji TFT LCD
Težina 61,3 g
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije Do 30 minuta


U kutiji:
Garmin Dash Cam™ 66W
Nenametljiv magnetski nosač
USB kabeli (4 m i 1,5 m)
Dvostruki USB adapter za napajanje

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis HD videozapis, široki objektiv, prepoznavanje nezgoda, automatsko snimanje

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: