Battlefield V PS4

Šifra
3202050301
Kataloški broj
E02756
19,78 EUR149,03 kn
Plaćanje do 36 rata
19,78 EUR149,03 kn

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Take part in a Pacific invasion across land, air, and sea, as the U.S. and Japan enter the fray. In Chapter 5 – War in the Pacific, amphibious assaults and all-out warfare await across iconic battlefields like the Pacific Storm map and modern takes on two absolute classics: Iwo Jima and, coming in December, Wake Island.

Chapter 5: War in the Pacific contains:

  • New maps: Iwo Jima, Pacific Storm, and, coming in December, Wake Island.
  • New factions: The U.S. and Japan.
  • New weapons including the M1 Garand and M1919A6.
  • New vehicles including the M4 Sherman tank and the F4U Corsair plane.
  • New stationary weapons.
  • New gadgets like the Katana and Flamethrower Battle Pickups.
  • New Chapter Rewards including weapons, soldier sets, weapon skins, and melee weapons.

Battlefield je prema mnogima najbolji FPS serijal današnjice. Nakon fenomenalnog prethodnika s tematikom Prvog svjetskog rata (BF1) stigao je nastavak smješten u Drugi svjetski rat, koji podiže standarde na još viši nivo. EA obećaje i konstantno nadograđivanje...

Igra je izašla, kao i brojne recenzije. Većini je zajednički zaključak: Battlefield V je najbolja igra serijala! N o to nije iznenađenje, prisjetim ose da je BF1 pokazao tko je kralj velikih multiplayer mapa i bitki, koje se provlače kroz višednevne borbe (multy day Grand Operations) i s izvrsnom single player pričom. No to nije kraj, jer igra će se razvijati.

Evo što nas čeka u narednim mjesecima, taman kad pozavršavamo single player i postanemo face u multiplayeru :-).

  - Chapter 1: OVERTURE- stiže uskoro, početkom prosinca, i donosi The Last Tiger priču, customizaciju vozila te mape u Belgiji pogodne za tenkove.

  - Chapter 2: LIGHTNING STRIKES - Kraj siječnja 2019., naglasak je na vozilima, klasičnom modu te Rush i Squaq natjecanjima

​  - Chapter 3: TRIAL BY FIRE stiže na ljeto 2019., donosi Battle Royale s Firestormom a rat stiže u Grčku

Ne iznenađuje da i Battlefield V slijedi taj koncept, uz brojne dorade. Single player je i dalje veliki adut, priča je emotivna i zanimljiva. Cijela igra obiluje akcijom, koja izgleda kao fino tunirani kaos, koji vas stalno mami za još igranja, i još. i još...

DICE vizali su fantastični. Igra izgleda briljantno, bez uspona i padova - atraktivnost je ujednačeno visoka, bez obzira jeste li u snijegu ili pustinji. 

Battlefield V multiplayer je dobio nazad neke starije modove igranja - Conquest, Team Deathmatch, Domination. Novost je Grand Operation, koji traje četiri dana i nadogradnja je Operationsa iz BF1. Jeste li sumnjali, stići će i popularan Battle Royal mod igranja...

Igra je dorađena u svim pogledima. Imat ćete manje rsursa, zbog čega ćete trebati pomoć Support klasa i krasti municiju od neprijatelja. Promijenjen je i spotting, sada označavate dio na mapi a ne pojedinog neprijatelja.Oživljavate se s dijelom healtha, trebat će vam medic ako želite punu snagu...

Combined Arms je Co-op mod igranja za četiri igrača, temeljen na ideji infiltracije jednog područja, ispunjavanju nekoliko različitih zadataka, a zatim ekstrakcije. Misije će biti generirane slučajnim redoslijedom, tako da ćete se odlučiti za različite ciljeve i zatražiti da radite različite stvari, pa vam neće brzo dosaditi.

Single playerje mehanikom sličan kao u BF1, s različitim ratnim pričama pojedinih likova. Prva je na redu dama iz trailera a sve zajedno je super atraktivno i zanimljivo.

Specifikacije
Proizvođač EA
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2018, PS4, EA
Žanr Shooter
Dobna granica 18+
Sezona igre 2018
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.