Bežični brzi punjač Samsung sa kablom bijeli EP-P2400TWEGEU

Šifra
3008018080
Kataloški broj
EP-P2400TWEGEU
63,57 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
63,57 EUR

Pojačajte se brzo
Brzo nabavite potrebno punjenje zahvaljujući podršci za brzo punjenje do 15 W. Ovo pojačanje baterije kompatibilno je s putnim adapterima USB PD i Adaptive Fast Charging za jednostavno preuzimanje.


*Brzine punjenja mogu se razlikovati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o upotrebi, uvjetima punjenja i drugim čimbenicima.**Kompatibilni Apple mobilni uređaji sa značajkom bežičnog punjenja podržavaju brzo punjenje do 7,5 W.


Brzo punite svoj uređaj
Wireless Charger Pad ima ugrađen sustav hlađenja s ventilatorom i puni vaš telefon još brže uz manju potrošnju energije od konkurentskih proizvoda.


*Korisnik može isključiti ventilator za hlađenje isključivanjem opcije "brzo bežično punjenje" na Galaxy mobile pri punjenju Galaxy mobile.**Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.


Zaštitite svoj Galaxy uređaj sigurnim punjenjem
Punjač od 15 W najbolji je izbor za zaštitu vašeg Galaxy uređaja od visokih temperatura i vlage te od pregrijavanja tijekom punjenja. Također automatski otkriva kada se objekti ometaju tijekom punjenja i testira se kako bi se osigurala kompatibilnost Galaxy uređaja.


*Test stabilnosti proveden u okruženjima visoke temperature/visoke vlažnosti.**Automatski otkriva kada se metalni predmet zaglavi između podloge za punjenje i kompatibilnih uređaja (Galaxy Mobiles, Satovi, Buds). ***Na temelju Samsungovih testova pouzdanosti provedenih kako bi se osigurala kompatibilnost uređaja (Galaxy Mobiles, Watches, Buds).


Dizajniran da se uklopi u vaš prostor
Jednostavno postavite bežični punjač gdje želite. Uz tanak, glatki i kompaktan dizajn, stane čak i u vaše manje prostore, tako da mu je lako pristupiti kada vašem telefonu ili slušalicama treba malo dodatnog soka.


*Bežični punjač zahtijeva napajanje. **Preporučite korištenje priloženog kabela za punjenje i/ili putnog adaptera za korištenje stvari trećih strana može uzrokovati oštećenje punjača ili smanjenje brzine punjenja.


Boje informiraju o statusu punjenja
LED svjetlo intuitivno vam govori o statusu punjenja vašeg uređaja različitim bojama: crvenom za punjenje, treperi crvenom za grešku pri punjenju i zelenom za potpuno punjenje. Kad dođe vrijeme za gašenje svjetla, možete ga prigušiti da ne ometate svoj san za ljepotu.


*Zatamnjivanje LED svjetla može se kontrolirati samo na modelima od serije Galaxy S10 nadalje.**U izborniku Postavke može se postaviti raspored za isključivanje brzog bežičnog punjenja u određeno vrijeme i prigušivanje LED svjetla.

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Bežični punjač Samsung sa kablom bijeli
Maksimalni broj rata 24
Način spajanja C-Type
Za brand Samsung
Za model Univerzalni
Brzo punjenje Ima
Jamstvo 6 mjeseci

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.