Bežični punjač Samsung Duo za mobitel ili sat tamno sivi EP-P5400TBEGEU

Šifra
3008018126
Kataloški broj
EP-P5400TBEGEU
63,57 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
63,57 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Brzo punjenje putem brzog punjača
Brzo nabavite potrebnu snagu zahvaljujući podršci za brzo punjenje do 15 W. Kompatibilnost s putnim adapterima USB-PD i AFC omogućuje vam jednostavno punjenje baterije gdje god se nalazili.
Brzo punjenje putem brzog punjača* Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o upotrebi, uvjetima punjenja i drugim čimbenicima. ** Kompatibilan s Apple uređajima koji podržavaju bežično punjenje do 7,5 W brzo punjenje.


Jedan punjač, ​​dva uređaja
Punite svoj omiljeni par uređaja u isto vrijeme za uživanje - to mogu biti vaš telefon i Galaxy Watch ili Galaxy Watch i slušalice.
Jedan punjač, ​​dva uređaja* Desna strana ovog punjača kompatibilna je samo s Galaxy satovima (Active 1 ili noviji modeli) i Galaxy Buds slušalicama. Na ovoj stranici se mobiteli ne mogu puniti.


Sigurno punite svoje uređaje
Ventilatorski hlađen sustav hlađenja ugrađen u ovu podlogu za bežično punjenje napunit će vaš telefon još brže, a potrošnja energije bit će niža od konkurentskih proizvoda.
Sigurno punite svoje uređaje* Korisnici mogu isključiti ventilator za hlađenje isključivanjem opcije "brzo bežično punjenje" na Galaxy uređaju tijekom punjenja mobilnog uređaja Galaxy. ** Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.


Zaštitite svoj Galaxy uređaj sigurnim punjenjem
Punjač od 15 W najbolji je izbor jer je Galaxy uređaj s njim siguran od visoke temperature i vlage, kao i od pregrijavanja tijekom punjenja. Osim toga, automatski detektira objekte koji ometaju punjenje i testiran je kako bi osigurao kompatibilnost s Galaxy uređajima.
Zaštitite svoj Galaxy uređaj sigurnim punjenjem* Test stabilnosti punjenja proveden je u okruženju s visokom temperaturom/visokom vlagom. ** Automatski detektira metalne predmete između podloge za punjenje i kompatibilnih uređaja (Galaxy mobilni uređaji, satovi, slušalice). *** Na temelju Samsungovih testova za pružanje kompatibilnosti uređaja (mobilni uređaji Galaxy, satovi, slušalice Buds).


Dizajniran prema Vašem prostoru
Bežični punjač može se instalirati bilo gdje. Zbog svog tankog, nježnog i kompaktnog dizajna, lako se uklapa u male prostore, te će na vrlo jednostavan način zadovoljiti potrebu za punjenjem telefona ili slušalica.
Dizajniran prema Vašem prostoru* Bežični punjač zahtijeva priključak za napajanje. ** Preporuča se korištenje originalnog Samsung kabela ili putnog adaptera, jer korištenje opreme treće strane može oštetiti punjač ili smanjiti brzinu punjenja.


Boja označava status punjenja
LED dioda vas u različitim bojama jasno obavještava o statusu punjenja uređaja: crvenom da je punjenje u tijeku, crvenom treperi kada je greška u punjenju i zelenom kada je uređaj potpuno napunjen. Kada dođe vrijeme za mrak u sobi, možete ga samo prigušiti kako vam ne bi smetao u dragocjenom snu.
Boja označava status punjenja* LED zatamnjenje se može kontrolirati samo na seriji Galaxy S10 i novijim modelima. ** U postavkama se podešavanje može izvršiti isključivanjem brzog bežičnog punjenja i prigušivanjem LED žarulje u zadano vrijeme.


Tehnički podaci
Boja: tamno siva
Kompatibilnost
Galaxy S22, S22 +, S22 Ultra, Galaxy Watch4, Watch3, Active2, Active
Opće karakteristike
Karakteristike: Super brzo bežično punjenje
Sučelje: USB tip-C
Sadržaj paketa: Bežični punjač, ​​25W TA, 1M DLC, ručni
Fizičke specifikacije
Dužina kabela: 1 m
Dimenzije (ŠxVxD): 156 x 91 x 16,4 mm
Težina: 170 g
Napajanje
Ulazni napon (maksimalni, brzo punjenje): 9V
Ulazna struja (maksimalno, brzo punjenje): 2,77A

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis Bežični punjač Samsung Duo 15W za mobitel ili sat tamno sivi
Maksimalni broj rata 12
Način spajanja C-Type
Za brand Samsung
Za model Univerzalni
Brzo punjenje Ima
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.