Biciklističko svijetlo Garmin Varia stražnje svjetlo - TL 300

Šifra
2805020005
Kataloški broj
010-01417-00
73,66 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
73,66 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Radi neovisno i neprimjetno se integrira s kompatibilnim Edge® biciklističkim računalima
Kako se brzina vozača povećava, prednja svjetla se automatski projiciraju dalje ili bliže kako se brzina vozača smanjuje kada je uparena s odabranim Edge računalima
Kako se svjetlosni uvjeti mijenjaju, pametna Varia prednja i stražnja svjetla automatski postaju svjetlija ili prigušena, kada su uparena s Edge 1000 senzorom svjetla
Prilagodbe, uključujući uključivanje/isključivanje, mogu se izvršiti ručno pomoću priloženog daljinskog upravljača
S 2 stražnja svjetla možete označiti nadolazeća desna ili lijeva skretanja
Varia pametna svjetla za bicikle pomažu u stvaranju sigurnijeg okruženja za vožnju prilagođavanjem promjenjivim svjetlosnim uvjetima kao i brzini bicikla kada su uparena s odabranim Edge računalima¹. Kako se brzina povećava, prednje svjetlo automatski projicira svjetlo dalje naprijed, tamo gdje je najpotrebnije. Kako ambijentalno svjetlo blijedi ili postaje svjetlije, i prednje i stražnje svjetlo automatski se prilagođavaju kada su upareni s računalom za bicikl Edge 1000 s senzorom svjetla. Rezanje svjetlosnog snopa sprječava da prednja svjetla zaslijepe vozače koji dolaze u susret.
Tko god da ste, gdje god da se vozite, danju ili noću
Bilo da trenirate, putujete na posao ili ste samo na ugodnoj večernjoj vožnji s obitelji, svjetla za bicikle Varia mogu se prilagoditi brzini i svjetlosnim uvjetima kako bi svjetlo postavili tamo gdje vam je najpotrebnije. Ručne kontrole za uključivanje/isključivanje omogućuju vam korištenje svjetla i za dnevne vožnje.
Varia radar upozorava vas na promet koji vam se približava straga
Varia linija proizvoda za podizanje svijesti o vožnji bicikla također uključuje radar za vožnju unatrag koji vas može upozoriti — putem kompatibilnih računala za bicikle Edge ili glavne jedinice — kada vam se promet približava. Radar hvata automobile ili kamione na 153 jarda (140 metara) i može pratiti više ciljeva dok se približavaju. Stražnje svjetlo također upozorava vozila koja se približavaju biciklistu ispred.

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.