Hladnjak ugradbeni Liebherr IRe 5100

Šifra
3301041090
Kataloški broj
IRe 5100 Pure Line
1.199,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.199,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

sticker-sticker-action
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

EasyFresh
Jamstvo svježine kao na tržnici u vašem domu jest naš pretinac EasyFresh. Bilo da je riječ o nepakiranom voću, povrću ili plodovima: ovdje ćete sve skladištiti na optimalan način. A zahvaljujući nepropusnom zatvaranju, povećava se vlaga u zraku u pretincu i unutar namirnica. Na taj način namirnice dugo ostaju svježe.


SmartDeviceBox s mogućnošću dodatne ugradnje
Želite biti opremljeni za budućnost pametnog doma Smart Home? Vaš će vam hladnjak Liebherr rado pružiti podršku: možete u svoj hladnjak Liebherr dodatno ugraditi pretinac SmartDeviceBox koji ga prenosi na internet. Pretinac SmartDeviceBox dade se ugraditi u svega par poteza, a već vam danas otvara cijeli svijet digitalnih mogućnosti.


Dodirni zaslon
Reagira i na najmanji dodir: Putem dodirnog zaslona jednostavno i intuitivno upravljate svojim hladnjakom Liebherr. Na zaslonu su sve funkcije pregledno raspoređene. Blagim dodirom prsta odabirite, primjerice, funkcije bez napora ili provjerite trenutačnu temperaturu svog rashladnog uređaja.


Mjesto za lim za pečenje
Želite održavati svježim voćni kolač koji ste sami ispekli? Ili pripremljenu pizzu koju tek kasnije želite staviti u pećnicu? Jednostavno gurnite lim za pečenje u svoj hladnjak Liebherr – on vam nudi dovoljno mjesta za lim za pečenje. Posebno praktično: Lim za pečenje možete ugurati i izvući dok su vrata otvorena 90°.


SuperSilent
Psssst – pažljivo osluškujte: vaš je hladnjak Liebherr toliko tih da morate dobro naćuliti uši da ga čujete. U čemu je tajna? Sve komponente hladnoće, kao što su kompresori, ventili, ventilatori i isparivači optimirani su i savršeno usklađeni. Kako biste u svojoj kuhinji slušali samo ono što želite čuti.


Stropna LED rasvjeta
Stropna LED rasvjeta osvjetljuje unutrašnjost odozgor – za dobar pregled nad namirnicama. Dodatno osvijetljen pogled: LED diode smještene su ispred staklenih ploča, pa je dobro osvijetljen čak i napunjen hladnjak.


Specifikacija:
Dimenzije niše visina/širina/dubina 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Ukupna zapremnina 308 l
Vrsta ugradnje Ugradni
Montaža vrata Fiksna vrata
Razred energetske učinkovitosti E
SmartDeviceBox mogućnost dodatne ugradnje

Specifikacije
Proizvođač Liebherr
Kratki opis Hladnjak 308l, Zamrzivač 0l, Visina 178cm, Low Frost, Energetski razred E
Maksimalni broj rata 36
Način hlađenja Low Frost
LCD zaslon Ima
Hladnjak za vodu Nema
Ledomat Nema
Energetski razred E
Obujam hladnjaka 308
Ostalo EasyFresh,dodirni zaslon,SuperSilent,LED rasvjeta
Buka dB(A) 35
Visina hladnjaka (cm) 178
Širina hladnjaka (cm) 56
Inverterski kompresor Nema
Obujam zamrzivača 0
Jamstvo 5 Godina
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.