Call of Duty: Black Ops 3 Xbox One

Šifra
3202080023
Kataloški broj
87727EM
22,43 EUR
Plaćanje do 36 rata
22,43 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Call of Duty: Black Ops III kombinira tri jedinstvena načina igre: Campaign, Multiplayer i Zombies, pružajući obožavateljima najdublji i najambiciozniji Call of Duty ikada. Kampanja je osmišljena kao kooperativna igra koja se može igrati s do 4 igrača online ili kao solo kinematografska uzbudljiva vožnja. Multiplayer će biti najdublji, najisplativiji i najzanimljiviji u franšizi do sada, s novim načinima za rangiranje, prilagodbu i pripremu za bitku. A Zombies donosi potpuno novo iskustvo koje oduševljava sa svojom posvećenom pričom. Naslov uvodi neviđenu razinu inovacija, uključujući zapanjujuća okruženja, oružje i sposobnosti koje nikada prije nije bilo iskusno, te uvođenje novog, poboljšanog sustava fluidnog kretanja.


Kupite i primite paket digitalne personalizacije na temu Black Ops III koji uključuje maskirno oružje, končanice i posjetnicu.

Specifikacije
Proizvođač Activision
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2017, XBox One, Activision
Maksimalni broj rata 36
Žanr Shooter
Dobna granica 18+
Sezona igre 2017
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.