Call of Duty: WWII Standard Edition Xbox One

Šifra
3202080018
Kataloški broj
1101407
22,43 EUR
Plaćanje do 36 rata
22,43 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Call of Duty® vraća se svojim korijenima s Call of Duty®: WWII - iskustvom koje oduzima dah koje redefinira Drugi svjetski rat za novu generaciju igara. Iskrcajte se u Normandiji na Dan D i borite se diljem Europe kroz kultne lokacije u najmonumentalnijem ratu u povijesti. Doživite klasičnu borbu Call of Duty, prijateljske veze i nemilosrdnu prirodu rata protiv globalne sile koja baca svijet u tiraniju.


Call of Duty®: WWII stvara definitivno iskustvo sljedeće generacije u Drugom svjetskom ratu u tri različita načina igre: kampanja, više igrača i kooperacija. Sa zadivljujućim vizualima, kampanja prenosi igrače u europsko kazalište dok se upuštaju u potpuno novu priču Call of Duty® smještenu u legendarne bitke iz Drugog svjetskog rata. Multiplayer označava povratak na izvorno igranje igre Call of Duty na terenu. Autentično oružje i tradicionalna akcija trčanja i pucanja uronit će vas u široku lepezu lokacija s temom Drugog svjetskog rata. Način rada Co-Operative otvara novu i originalnu priču u iskustvu samostalne igre punom neočekivanih trenutaka koji dižu adrenalin.


Uključuje bonus sadržaj digitalnog izdanja:
- 1100 Call of Duty bodova*


*Ponuda vrijedi za Call of Duty®: WWII Digital Standard Edition i Digital Deluxe Edition. Call of Duty®: Bodovi

Specifikacije
Proizvođač Activision
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2017, XBox One, Activision
Maksimalni broj rata 36
Žanr Shooter
Dobna granica 18+
Sezona igre 2017
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.