Četkica za zube OralB VITALITY PRO VAPOR BLUE

Šifra
3808018079
Kataloški broj
1011003718
Uz kupnju do 30.06.2024. ostvari pravo na 100-dnevno jamstvo povrata novca. Formular za povrat nalazi se na web stranici: https://www.nagradne.hr/programi-vjernosti-i-natjecaji/oral-b-zajamceni-povrat-novca-4/
39,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,90 EUR

Električna zubna četkica Oral-B Pro pruža klinički dokazano vrhunsko čišćenje u usporedbi s običnom klasičnom zubnom četkicom. Četkica ima 3 načina rada: Daily Clean (svakodnevno čišćenje), Sensitive (nježno) i Sensitive Plus (iznimno nježno) za nevjerojatno nježno iskustvo. Mjerač vremena ugrađen u dršku pomaže da pranje zuba traje 2 minute, u skladu s preporukama stomatologa. I što je najbolje – sve to omogućuje Oral-B, marka zubnih četkica br. 1 koju upotrebljava najviše stomatologa diljem svijeta.


Osnovna zubna četkica za bolje i nježnije čišćenje.
Jedinstvena tehnologija 2D čišćenja marke Oral-B oscilirajućim i rotacijskim pokretima omogućuje do 100 % bolje uklanjanje zubnih naslaga u usporedbi s klasičnom zubnom četkicom.


3 načina rada: Daily Clean, Sensitive i jedinstven način Sensitive Plus za nevjerojatno nježno iskustvo.
Okrugla glava zubne četkice nadahnuta stomatološkom opremom obavija svaki zub za dubinsko čišćenje, a istodobno je nježna prema desnima.
Vlakna glave zubne četkice Oral-B blijede iz zelene u žutu boju, ovisno o individualnom stilu pranja zubi i tako pokazuju kada je vrijeme za zamjenu glave kako bi se održala 100 % učinkovitost čišćenja.


Sadržaj: 1 drška s 2-minutnim mjeračem vremena, 1 punjač, 1 glava zubne četkice.


Specifikacije
Proizvođač OralB
Kratki opis 1 drška s 2-minutnim mjeračem vremena, 1 punjač, 1 glava zubne četkice, 3 načina rada
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.