Cities Skylines 2 - Day One Edition PS5

Šifra
3202112198
Kataloški broj
CS2PS5
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
  • Isporuka već od 31.03.2024
  • Isporuka već od 31.03.2024

OPIS PROIZVODA
Ako možete sanjati, možete to i izgraditi.
Podignite grad iz temelja i transformirajte ga u uspješnu metropolu kakvu samo možete zamisliti. Nikada niste doživjeli gradnju ovakvih razmjera. S dubokom simulacijom i živom ekonomijom, Cities: Skylines II donosi izgradnju svijeta bez ograničenja.


Postavite temelje za početak svog grada. Stvorite ceste, infrastrukturu i sustave koji život čine mogućim iz dana u dan. Na vama je – sve.
Kako će vaš grad rasti također je vaša odluka, ali planirajte strateški. Svaka odluka ima utjecaja. Možete li pokrenuti lokalne industrije, a istovremeno koristiti trgovinu za jačanje gospodarstva? Što će učiniti stambene četvrti procvjetanim bez ubijanja gužve u centru grada? Kako ćete zadovoljiti potrebe i želje građana, a uravnotežiti gradski proračun?
Vaš grad nikada ne miruje. Kao i svaki živi svijet koji diše, mijenja se s vremenom. Neke će promjene biti spore i postupne, dok će druge biti nagle i neočekivane. Dakle, dok se godišnja doba mijenjaju i noć slijedi dan, budite spremni djelovati kada život ne ide po planu.


Zajednica Graditelja koja se neprestano širi znači više prilika za izgradnju doista revolucionarnog grada s modifikacijama. Sada su lakše dostupni u Cities: Skylines II.
Najrealističniji i najdetaljniji graditelj gradova ikada, Cities: Skylines II podiže vašu kreativnost i rješavanje problema na višu razinu. Uz prekrasno prikazanu grafiku visoke rezolucije, također vas inspirira da izgradite grad svojih snova.

Specifikacije
Proizvođač Paradox Interactive
Kratki opis Simulacije, PEGI 3+, 2024, PS5, Paradox Interactive
Maksimalni broj rata 36
Žanr Simulacije
Dobna granica 3+
Sezona igre 2024
Preorder D

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.