Conan Exiles Standard Edition PS4

Šifra
3202052261
Kataloški broj
CONANEXSTDPS4
ODLIČNE POGODNOSTI za sve korisnike Multiplus Carda - 20% popusta do 12 rata uz promo kod MPLUS20 u periodu od 1.5. do 31.5.2021.g. Potrebno upisati broj Multiplus kartice u komentar webshop narudžbe! Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
Posebna pogodnost za HT korisnike sa instaliranom Moj telekom aplikacijom u periodu od 4.5. do 17.5.2021.g. Provjerite svoj popust u samoj aplikaciji, klikom na banner "dodatne pogodnosti kod naših partner" na naslovnici same aplikacije. Popusti vrijede za sve oblike plaćanja, vrijede i na akcijske cijene, ali se ne zbrajaju sa drugim promo popustima!
Poseban newsletter popust u periodu od 11.5. do 13.5. Popust pronađi u svom mailbox-u u već poslanom newsletteru ili se prijavi na našu newsletter listu na dnu stranice.Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
99,00 kn
Web narudžbe - Isporuka odmah
sticker-sticker-action
sticker-sticker-action

OPIS:
Conan Exiles je igra za preživljavanje otvorenog svijeta smještena u brutalne zemlje Conana Barbara. Preživite u divljačkom svijetu, izgradite svoje kraljevstvo i dominirajte svojim neprijateljima u brutalnoj borbi i epskom ratovanju.
Započnite samo s golim rukama i stvorite nasljeđe svog klana, gradeći bilo što što je mali dom gigantskim tvrđavama i čitavim gradovima. Vodite rat koristeći mačeve, lukove, opsadno oružje, pa čak i preuzmite kontrolu nad divovskim avatarima bogova i uništavajte neprijateljske gradove.
Istražite golem, besprijekoran svijet pun izazova i prilika. Lovite životinje za resurse, ubijajte čudovišta za blagom i duboko pod zemljom otkrivajte tajne drevnih civilizacija.

Specifikacije
Proizvođač Funcom
Materijal N
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: