Crime Boss: Rockay City PS5

Šifra
3202112189
Kataloški broj
CBRCPS5
39,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Rockay City. Uspješna metropola s uzbuđenjem koje bruji od pješčanog zaljeva do visokih nebodera. Ali izvan glamura, postoji žestoki rat za teritoriju koji bjesni na...
Nakon pada prethodnog zločinačkog bossa, otvoreno je mjesto za novog kralja Rockay Cityja - ali niste samo vi ti koji se borite za prijestolje. Odaberite svoju posadu na temelju njihovih vještina i stručnosti i izvršavajte odvažne misije s nadom da ćete otići s novcem, travnjakom i, naposljetku, krunom.


Provjerite jeste li povezani
Rockay City ne samo da izgleda i osjeća se kao 90-e, tamo ćete pronaći i nekoliko poznatih lica. Od karizmatičnog Travisa Bakera (Michael Madsen) i njegovog tima planera i voditelja (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover i Damion Poitier), do suparničkih šefova bandi (Danny Trejo i Vanilla Ice) i pravednog šerifa Norrisa (Chuck Norris) : nije važno što znaš, nego koga znaš.


Držite svoje prijatelje blizu
Krađa svega, od novca i droge, do neprocjenjivih artefakata, zabavnija je sa suučesnicima. Uskočite u PVE co-op multiplayer i prihvatite uzbudljive udarce i pljačke s do četiri igrača. Ako ne uspijete, otići ćete praznih ruku, ali uspijete i bit ćete bogato nagrađeni.


A vaši neprijatelji bliže
Igrajte kao Baker u kampanji za jednog igrača dok on gradi svoje carstvo koristeći strategiju, lukavost i malo vatrene moći za izvođenje pljački i preuzimanje teritorija od suparničkih bandi. No pobijediti u ratu za teritoriju neće biti lako – između Dollar Dragona, Hiela i Khana koji pokušavaju preuzeti grad za sebe i šerifa Norrisa koji vas sve želi spriječiti u naumu, ova kampanja poput roguelikea jednako će nagraditi i kazniti.


The Best Revenge is Massive Success
These aren’t just nameless thugs – these are real people, with real big problems. Explore how Cracker, Jupiter, Wiz and the gang ended up in Rockay City and help them pull off different jobs to get back on top. Each story is made up of multiple missions, which allows you to fully experience their life of crime.

Specifikacije
Proizvođač 505
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2023, PS5, 505 Games
Maksimalni broj rata 36
Žanr Shooter
Dobna granica 18+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.