D-Link DGS-105 Switch 5-port

Šifra
3111040015
Kataloški broj
DGS-105
23,69 EUR
Plaćanje do 36 rata
23,69 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Switch D-Link DGS-105 5-portni Gigabit Ethernet
DGS-105/E (metalno kućište) pet 10/100/1000Mbps portova posjeduju svojstvo automatske detekcije UTP kabela, omogućavajući rad uz korištenje straight-through ili crossover kabela. Uz to, preklopnik testira ispravnost kabela, signalizirajući mogući prekid. Malih je dimenzija, nečujan i jednostavan za korištenje. Napaja se vanjskim naponskim ispravljačem. Montaža može biti zidna ili stolna. Metalno kućište.

Preklopnik DGS-105 5-Port Gigabit  Desktop nudi ekonomičan način za SOHO male i srednje tvrtke imati će koristi od povećane propusnosti Gigabit Ethernet. Nudi pet gigabitnih portova za lako širenje vaše mreže i brz način da unaprijedite svoju mreže na Gigabitni povezivanje.
Jednostavno Gigabitno umrežavanje
Uz brzine prijenosa podataka do 2000 Mbps na Gigabit Ethernet, D-Link DGS-105 je idealan za prijenos datoteka brzo i online igranje. DGS-105 ima prednji, jednostavan za pristup Ethernet priključke sa dvije boje LED indikatora po portu jednostavno za razlikovati status veze. Preklopnik ima QoS, koji organizira i prioritetski vremenski osjetljive i važne podatke za učinkovitu isporuku, omogućujući glatkak streaming medija, VoIP pozive i online igranje. Osim portova ima Kensington sigurnosni utor na stražnjoj strani na kojoj korisnici mogu učvrstiti uređaj na stol.

Misli Zeleno
DGS-105 je umrežavanje prekidač plug-and-play koji ima D-Link Green Technology uštedjeti energiju i smanjiti toplinu, što pak produljuje vijek trajanja proizvoda bez žrtvovanja performansi ili funkcionalnosti. Prekidač podržava IEEE 802.3az energetski učinkovit Ethernet (EEE) koji može detektirati kada je spojeno računalo pričepiti dolje ili kad nema Ethernet prometa, te će ostati bez napajanja u stanju mirovanja luku, čime se štedi znatnu količinu energije. Osim toga, prekidač također može uštedjeti energiju otkrivanjem duljinu kabela spojen na priključak i koristite samo onoliko snage koliko je potrebno. Obje od tih značajki raditi zajedno kako bi vam pomoći uštedjeti energiju automatski.

Prijatelj okoliša
Prekidač je dizajniran s okolinom na umu. To je u skladu s Energy Star Level V, SIP-a i zastupnici Europskog parlamenta propisa koji zahtijevaju korištenje energetski učinkovitih električnih adaptera. Prekidač je izgrađen u skladu s RoHS standardima kako bi se smanjila upotreba opasnih materijala i je pakiran s EnergyStar Level V kvalificirani mrežni adapter u pakiranju može reciklirati što je ovaj proizvod uistinu ekološki prihvatljivo.

IEEE 802.1p QoS
QoS prioritet mrežnog prometa tako da je vremenski osjetljivi podaci se dostavljaju učinkovito, čak i tijekom rafalom iz visokog podatkovnog prometa. Time se osigurava optimalno iskustvo za streaming medija, VoIP pozive i online igranje.

Kabelska Dijagnostika Funkcija
D-Link kabel za dijagnostiku funkciju omogućuje korisnicima da se odmah svjesni kabelskih uvjetima kroz LED display na prednjoj ploči. Korisnici mogu odrediti treba li PIN povezanost njihovih kabelskih priključaka ispravne, olakšava brzu mreža za rješavanje problema, ako je potrebno.
SPECIFIKACIJE
5-port 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet Switch
Ventilator(i) :Ne
Podrška za napajanje putem LANa (PoE) :Ne
Upravljanje :Unmanaged
Tip priključka :10/100/1000 1Gb
Broj LAN priključaka :5 kom

Specifikacije
Proizvođač D-link
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.