DJ kontroler Hercules DJ Control Air + Serie S

Šifra
270603029
Kataloški broj
4780774
999,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 27,75 kn mjesečno! /mj na 36 Rata
25,84 kn/mj+pdv Pošaljite upit * prikaz okvirne rate najma putem GRENKE leasinga na 36 mj.
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupno

"Hercules DJ Control Air+ je dobar, komaktni i ergonomski izvrstan kontroler, s dobrom cijenom i brojnim mogućnostima dostupnim odmah nakon paljenja. Tu je i DJuced DJ softver, a kao i kod manjeg brata glavni feature su IR bezkontaktne kontrole."
 

Hercules je francuska tvrtka koja već dulje od 30 godina razvija inovativna digitalna audio rješenja visoke kvalitete i funkcionalnosti. U skladu s motom tvrtke - Digital Core, Analog Roots - tvrtka stalno unaprijeđuje kvalitetu zvuka novim rješenjima, po čemu je poznata u audiofilskim krugovima.

Hercules Air+ DJ kontroler je nveći i moćniji brat originalnog Air kontrolera, s više funkcija, većim i na pritisak osjetljivim Jog kotačima te unaprijeđenim smještajem kontrola. Naravno, ima senzor pokreta, koji vam omogućava dodavanje efekata bez dodirivanja same konzole.

No, nećete imati problema s dodirivanjem jer je Air+ izrađen u tradicionalno visokoj Hercules kvaliteti iako je kućište od plastike. I jeftiniji Hercules uređaji su napravljeni da traju.

Pored osnovnih kontrola, Hercules DJ Control Air+ kontroler vam donosi sequencer, sampler, zračnu kontrolu efekata, instant slicing i sampling te padove osjetljive na brzinu i pritisak.

Spojite vaš Air+ na PC ili Mac računalo, instalirajte priloženi DJUCED DJ softver, spojite zvučnike i to je to... tulum može početi!

Specifikacije
Proizvođač Guillemot
Materijal N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: