Sudoper FRANKE MRG 210/110-52, crna mat

Šifra
3312012080
Kataloški broj
MRG 210/110-52 crna mat
371,49 €2.798,99 kn
371,49 €2.798,99 kn

Tehničke specifikacije
Materijal i boja Crna mat
Način ugradnje Poravnata, Podugradbena
Ormar (cm) 60
Familija Maris
Dimenzije (mm) 553x433
Dimenzije kade (mm) 520x400x200
Ugradni otvor Prema uputama
Nagrade i priznanja Red Dot design award


Kuhinjski sudoperi koji se prilagođavaju vašem stilu
Sve Franke sudopere karakterizira funkcionalnost, dizajn i jednostavnost čišćenja.
Svaki detalj se uzima u obzir, a zahvaljujući jednostavnoj ugradnji savršeno se uklapaju u svaku kuhinju čineći radne prostore praktičnim i učinkovitim.
Granit / Fragranit
Fragranit je bezvremenski i boja nikada neće izblijedjeti. Podnosi toplinu i spriječava širenje bakterija. Dostupan je u nizu stilova i boja koje odgovaraju vašem ukusu. Proizvodi se od kvarca, jednog od najtvrđih materijala poznatih čovjeku. Na površinu ne utječu temperature do 280°C. Također, Fragranit je otporan na udarce i toplinske udare, a čak ni noževi neće izgrebati površinu.
Integrirani odvod
Patentirani Franke integrirani odvod ne montira se naknadno, nego je utisnut u samom sudoperu, čineći cjelinu bez prekida i utora. Integrirani odvod sprječava razvoj mikroba i nakupljanje nečistoća. Tamni rubovi na brtvenom prstenu su konstantne smetnje kod standardnih odvoda. Integrirani odvod, koji nema niti utora niti brtveni prsten, može se lako očistiti.
Skriveni preljevnik
Franke nudi skriveni perimetralni preljevnik na odabranim modelima sudopera. Prljavština se nakuplja na konvencionalnim preljevnicima. Franke je ovu kritičnu točku pretvorio u dizajnerski detalj: perimetralni poklopac skriva pogled na preljev. Ravan i minimalistički dizajn poklopca savršeno se uklapa u moderne sudopere. Poklopac je vrlo lako ukloniti. Na taj način omogućen je lagan pristup zbog čišćenja preljevnika.
“Push-Pull” daljinski upravljač
Suvremeni sudoper karakteriziraju sofi sticirani detalji koji olakšavaju rad u kuhinji. Osim praktične osnovne opreme, postoji i ekskluzivni dodatni pribor, koji sudoper pretvara u višenamjensku radnu površinu. Vrhunac je inovativni Franke „PUSH-PULL“ daljinski upravljač za otvaranje/zatvaranje odvodnog ventila. Inteligentan sistem: veći komfor, manje posla.
Prilagođeni dodatni pribor
Pretvorite svoj sudoper u prekrasan radni prostor uz prilagođene daske za rezanje, rešetke za sudoper i cjedila. Franke kuhinjski dodaci su dobro osmišljeni i oduševljavaju svojom visokokvalitetnom funkcionalnošću. U takvom savršeno funkcionalnom radnom okruženju, priprema, posluživanje, pa čak i naknadno čišćenje postaju čisti užitak.

Specifikacije
Proizvođač Franke
Kratki opis Fragranit, ormar 60cm, boja crna
Boja Crna
Širina (cm) 52.00
Dubina (cm) 43.30
Rupa za slavinu Ima
Oblik Kvadratni
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: