Dron DJI Avata 2 Fly More Combo - 1 baterija

Šifra
2906016053
Kataloški broj
CP.FP.00000150.01
1.029,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.029,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana

FPV dron - uzbuđenje u svom najčišćem obliku
Istaknuti proizvod
- Impresivno iskustvo letenja
- Intuitivne kontrole pokreta
- Snimajte snimke iz velike razlučivosti u 4K
- Jednostavan ACRO način
- Integrirana zaštita propelera
- POV sadržaj bez napora
Kompletan paket
Doživite let u potpunosti
DJI Avata 2 donosi doživljaj FPV drona koji diže adrenalin s optimiziranom slikom, povećanom sigurnošću i duljim trajanjem baterije. Učinite ga još zabavnijim kombiniranjem Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3.
DJI Goggles 3 - Vizionarski napredak
DJI Goggles 3 sada također nudi Real View PiP (Picture-In-Picture). To vam omogućuje promatranje okoline bez skidanja naočala, što osigurava veću sigurnost i čini iskustvo još intenzivnijim. Zahvaljujući Micro-OLED zaslonu visoke rezolucije i prijenosu iznimno niske latencije, možete vidjeti cijeli svijet.
DJI RC Motion 3 - Osjetite svaki let
S DJI RC Motion 3 možete bez napora izvoditi čak i teške zračne trikove. Pridošlice sada mogu izvoditi spektakularne okrete, driftove i druge uzbudljive manevre.
Jednostavno briljantno - Easy ACRO mod
Vinite se visoko u zrak, izvodite skokove i preokrete kako biste snimili prekrasne snimke iz zraka pritiskom na gumb. Uz DJI RC Motion 3 i Avata 2, snimanje epskih FPV snimaka sada je lakše nego ikada.
Okreće se samo pritiskom gumba
Okretanje od 360° naprijed/natrag unosi dašak svježeg zraka u vaše snimke.
Salta samo pritiskom na gumb
Rotirajte 360° lijevo/desno i transformirajte svaku snimku iz mijaukanja u čarobnu.
Pomaci od 180° samo pritiskom na gumb
Bočno pomicanje velike brzine omogućuje vam da prolazite i udaljavate se od objekata pod kutom od 180° za stvaranje dramatičnih slika.
Napredni manevri
S novim DJI FPV Remote Control 3, možete vješto letjeti kroz uske prostore u ručnom načinu rada i pokazati svoje letačke vještine i odvažnu kreativnost.
Snimajte snimke u super-širokoj 4K
Avata 2 omogućuje slike koje oduzimaju dah s vidnim poljem od 155°. Također se može brzo približiti subjektima i odmah se udaljiti od njih. Pridošlice mogu u tren oka savladati akrobatske vještine i snimati brze, dinamične snimke s malih visina koje nisu moguće s drugim dronovima.
Senzor slike od 1/1,3 inča
Poboljšani senzor slike od 1/1,3 inča pruža prošireni dinamički raspon i bolju obradu slike u uvjetima slabog osvjetljenja za pružanje izvanrednih snimaka pri svakom letu.
Efektivni pikseli: 12 MP
Offline stabilizacija: Gyroflow
Redefinirano impresivno iskustvo
HDR videozapisi pri 4K/60fps
Oslobodite svoj pravi potencijal u zraku. 4K/60fps HDR značajka Avata 2 omogućuje vam da uhvatite svu ljepotu letenja velikom brzinom. Za još preciznije videozapise možete prilagoditi oštrinu i smanjenje šuma u naočalama.
RockSteady
Opremljen DJI-jevim najnovijim stabilizacijskim algoritmom, Avata 2 jamči oštre i glatke snimke čak i pri velikim brzinama ili pri jakom vjetru.
HorizonSteady
HorizonSteady omogućuje horizontalne rotacije do 360° i osigurava da snimke ostanu na horizontu čak i kada dron radi brze rotacije ili se jako njiše.
Ultraširoko vidno polje od 155°
Uživajte u poboljšanoj vidljivosti i impresivnijem iskustvu tijekom letova na malim visinama i velikim brzinama. Avata 2 nudi opcije ultraširokog vidnog polja, širokog vidnog polja i normalnog vidnog polja tako da se možete savršeno prilagoditi trenutnoj situaciji.
10-bitni D-Log M
Snimite bogate detalje u svijetlim i tamnim okruženjima i optimizirajte opcije naknadne obrade sadržaja čineći gradaciju boja učinkovitijom.
Sveobuhvatni sigurnosni koncept
Zahvaljujući redizajniranom dizajnu integriranog štitnika propelera, Avata 2 je lakša i lakša za manevriranje, što joj omogućuje lako kretanje čak i u skučenim prostorima. Kada otpustite papučicu gasa RC Motion 3 ili pritisnete gumb za zaključavanje, dron se zaustavlja tako da zadržavate punu kontrolu čak i u nepredviđenim situacijama. Dodatno, Auto Return to Home (RTH) aktivira se kada je baterija drona niska ili je signal prekinut, pružajući dodatnu sigurnost.
Napredno pozicioniranje s novim senzorima
Novi binokularni senzori ribljeg oka omogućuju pozicioniranje pogleda prema dolje i unatrag tijekom letova na malim visinama i u zatvorenom prostoru, povećavajući stabilnost i sigurnost leta.
Mod kornjače
Avata 2 se može automatski okretati natrag u početni položaj kada je okrenut naglavačke i aktiviran je mod kornjače, tako da se možete brzo vratiti u nebo.
Vrhunska izvedba do posljednjeg detalja
Avata 2 nudi maksimalno vrijeme leta od 23 minute i podržava PD brzo punjenje, tako da se možete brzo napuniti i poletjeti. Nova dvosmjerna stanica za punjenje DJI Avata 2 ima funkciju baterije koja omogućuje da se preostala snaga iz više baterija prenese na onu s najvećom napunjenošću, dajući vam "dodatnu bateriju" u kritičnim trenucima.
O4 video prijenos - poboljšana percepcija
Uz poboljšanu stabilnost DJI O4 video prijenosa, možete se potpuno uključiti u svaki let i iskusiti maksimalnu sigurnost. Dvostruki odašiljač, četiri prijemnika i dizajn s četiri antene osigurava snažnu izvedbu protiv smetnji, pružajući maksimalnu udaljenost video prijenosa do 13 km, latenciju prijenosa od samo 24 ms, kvalitetu slike visoke razlučivosti od 1080p/100fps i maksimalnu brzinu prijenosa od 60 MBit/s.
Neograničena strast - bežično dijeljenje
Pogledajte DJI Goggles 3 Avata 2 prijenos uživo u aplikaciji DJI Fly na svom pametnom telefonu. Možete se povezati s udaljenosti do 5 m. Sada je lakše dijeliti zadivljujući pogled iz prve osobe (FPV) i naučiti letjeti.
Snimanje i uređivanje bez napora
‌Avata 2 opremljen je s 46 GB interne memorije koja može pohraniti približno 90 minuta 1080p/60fps videa tako da možete snimiti vrhunce svakog leta. Uz Wi-Fi vezu za brzi prijenos datoteka na vaš pametni telefon, naknadna obrada i dijeljenje vaših rezultata iznimno je učinkovito.
Vizualni efekti (VFX) sa samo jednim klikom uz LightCut
Aplikacija LightCut povezuje se izravno s DJI Avata 2 putem Wi-Fi veze i omogućuje vam da inteligentno dodate VFX neba na temelju putanje snimljene u vašim videozapisima tijekom postprodukcije, što olakšava stvaranje zadivljujućih snimaka iz zraka. Aplikacija vam omogućuje uređivanje vašeg materijala bez potrebe za preuzimanjem i, u kombinaciji s funkcijom One-Tap Edit
Sky VFX
Nakon povezivanja uređaja i uvoza snimke, Sky VFX vam omogućuje dodavanje jedinstvenih efekata preklapanja, lebdećih tekstualnih animacija, virtualnih kokpita i efekata nadzorne ploče kako biste povećali interaktivnu zabavu i uzbuđenje vaše impresivne snimke leta.
Uredi jednim dodirom
Zahvaljujući vrsti videozapisa i prepoznavanju tema temeljenom na umjetnoj inteligenciji, možete jednostavno pregledavati svoj sadržaj i odabrati istaknute dijelove glatkim radom kamere i izvrsnom kompozicijom. Također vam nudi širok raspon tematskih predložaka koje možete koristiti za stvaranje visokokvalitetnog sadržaja. Aplikacija nudi i druge značajke kao što su pametni zvučni efekti, vraćanje boja, dodavanje vodenog žiga jednim klikom i završni zasloni.
Bežična veza
Kada je Avata 2 bežično povezan s LightCutom, možete pregledavati i uređivati ​​snimljene snimke izravno u aplikaciji bez potrebe za preuzimanjem, štedeći dragocjeni prostor za pohranu na vašem pametnom telefonu.
Pregled proizvoda
DJI Avata 2 Fly More Combo (jedna baterija)
Uključuje DJI Avata 2 dron, Goggles 3, RC Motion 3 i više. S ovom kombinacijom možete započeti s Avatom 2 u tren oka i iskusiti užitak impresivnog letenja.
DJI Avata 2 Fly More Combo (tri baterije)
U usporedbi s DJI Avata 2 Fly More Combo (jedna baterija), ova napredna kombinacija također uključuje stanicu za dvosmjerno punjenje, dvije dodatne baterije i torbu za nošenje, pružajući sveobuhvatniju postavku koja otklanja strah od velikih udaljenosti i pomaže vam istražite nove scenarije leta za otkrivanje.
DJI FPV daljinski upravljač 3
Uz Normal i Sport modove, DJI FPV Remote Controller 3 nudi ručni način rada koji je prikladniji za napredne pilote za treniranje i svladavanje zahtjevnijih vještina.
DJI Avata 2 ND filter set
Ovaj proizvod sadrži filtre ND-8/16/32 za različite uvjete osvjetljenja, osiguravajući pravu svjetlinu i kontrast kako biste mogli postići rezultate visoke kvalitete.
Opseg isporuke:
1x Avata 2
1x RC Motion 3
1x RC Motion 3 uzica
1x naočale 3
1x Zaštitne naočale 3 podstava od pjene
1x Zaštitne naočale 3 Dodatni jastučić za čelo
1x Zaštitne naočale 3 korekcijske leće -2.0 dpt (par)
1x USB-C OTG kabel
1x Avata 2 Intelligent Flight baterija
2x Avata 2 propelera (par)
8x Avata 2 propeler vijak
1x odvijač
1x Avata 2 gimbal zaštita
1x USB-C na USB-C PD kabel

Specifikacije
Proizvođač DJI
Kratki opis Težina: 377 g, maks. trajanje leta: 23 min, maks. udaljenost leta: 13 km, snimanje: 4K @ 60fps, 1080P @ 120fps.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.