Dron DJI Avata 2 Fly More Combo - 3 baterije

Šifra
2906016054
Kataloški broj
CP.FP.00000151.01
1.239,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.239,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 60 radnih dana

Totalni paket
DJI Avata 2 pruža adrenalinsko imerzivno iskustvo FPV drona s poboljšanom slikom, sigurnošću i trajanjem baterije. Pojačajte zabavu kada uparite Avata 2 s novim DJI Goggles 3 i DJI RC Motion 3.
DJI Goggles 3, vizionarski proboj
DJI Goggles 3 sada ima Real View PiP (Picture-In-Picture). Promatrajte okolinu bez skidanja naočala za veću sigurnost i uranjanje. Micro-OLED zaslon visoke razlučivosti i prijenos ultraniske latencije donose pogled na svijet.
DJI RC Motion 3 Osjetite svaki let
Bez napora izvodite teške zračne akrobacije s DJI RC Motion 3. Novi piloti sada mogu izvoditi spektakularna okreta, zanošenja i druge zadivljujuće manevre.
Flipping Strašno
Creative Edge Easy ACRO
Lebdite, zaronite i zakotrljajte se za zapanjujuće snimke iz zraka jednim pritiskom. Snimanje epskih FPV snimaka uz DJI RC Motion 3 i Avata 2 lakše je nego ikada.
Okretanje jednim pritiskom Okretanje za
360° naprijed/natrag, dodajući svježe zaokrete vašoj snimci.
One-Push Roll
Roll 360° lijevo/desno, pretvarajući svaki udarac iz meh u magiju.
Zanošenje od 180° jednim pritiskom. Bočna zanošenja
velike brzine za skretanje za 180° pokraj objekata i brzo povlačenje, postižući dramatične vizualne prikaze.
Napredni manevri
Okretno letite kroz uske prostore s novim DJI FPV daljinskim upravljačem 3 u ručnom načinu rada kako biste prikazali leteće vještine 3 i hrabru kreativnost.
Uske snimke u superširokoj 4K
Stvorite vizualne slike koje oduzimaju dah s vidnim poljem od 155° Avate 2 i njegovom sposobnošću brzog približavanja i udaljavanja od subjekta. Novi piloti mogu brzo savladati akrobatske snimke i snimiti brze dinamične snimke na niskim visinama koje drugi dronovi ne mogu.
Ultra-širokokutni FOV od 155° za Avata 2
Standardni pogled od 82° na dronove s kamerom 5
Senzor slike od 1/1,3 inča
Nadograđeni senzor slike od 1/1,3 inča proširuje snimljeni dinamički raspon, učinkovitije upravljajući uvjetima slabog osvjetljenja za snimanje izvanrednih snimaka pri svakom letu. 4
Efektivni pikseli 12 MP
Offline stabilizacija Gyroflow 6
Reimagined Immersion, 4K/60fps HDR video zapisi
Oslobodite svoj pravi zračni potencijal. 4K/60fps HDR na Avati 2 snima svu nevjerojatnost letenja velikom brzinom. U naočalama možete prilagoditi oštrinu i razine smanjenja šuma za finije ugođene videozapise.
RockSteady
Opremljen DJI-jevim najnovijim stabilizacijskim algoritmom, Avata 2 snima glatke, stabilne snimke čak i kada letite velikim brzinama ili u vjetrovitim uvjetima.
HorizonSteady
HorizonSteady upravlja horizontalnim rotacijama do 360°, osiguravajući da snimljeni snimak ostane zaključan na horizontu čak i ako dron oštro skrene ili se dramatično zanjiše.
155° Ultra-Wide-Angle FOV
Pojačajte svoju viziju i povećajte uron u letove na malim visinama, velikim brzinama. Avata 2 nudi ultraširokokutne, širokokutne i normalne kutne FOV opcije dajući vam mogućnost prilagodbe scenariju.
10-bitni D-Log M
Snimite bogate detalje u svijetlim i sjenama i poboljšajte mogućnosti postprodukcije sadržaja dok dodatno pojednostavljujete gradaciju boja.
Pokrivamo vas
Sveobuhvatna sigurnost
Ažurirani integrirani dizajn zaštite propelera Avata 2 čini ga lakšim i okretnijim, omogućujući mu slobodnu navigaciju u skučenim prostorima. 4 Otpuštanjem papučice gasa na RC Motion 3 ili pritiskom na tipku za zaključavanje dron se zaustavlja, što vam omogućuje mirno rješavanje neočekivanih situacija. Osim toga, funkcija automatskog povratka kući (RTH) pokreće se kada je baterija drona niska ili u slučaju gubitka signala, čime se dodaje dodatni sloj sigurnosti. 8
Napredno pozicioniranje s novim senzorima
Novi binokularni senzori riblje oko omogućuju vizualno pozicioniranje prema dolje i unatrag tijekom letova na niskim visinama i u zatvorenom prostoru, povećavajući stabilnost i sigurnost leta.
Turtle Mode
Avata 2 može se automatski okrenuti natrag u položaj za polijetanje kada je okrenut naglavce s omogućenim Turtle modom, tako da možete brzo ponovno poletjeti u zrak.
Izvrsnost u svemu
Vrijeme leta/prijenos videa, nebo je granica s dužim letom
Avata 2 može se pohvaliti maksimalnim vremenom leta od 23 minute 9 i podržava PD brzo punjenje, tako da ga možete brzo napuniti i ponovno poletjeti u nebo.
Novi DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub 3 ima funkciju akumulacije energije, omogućujući prijenos preostale energije s više baterija na onu s najvišom razinom napunjenosti, 10 dajući vam "dodatnu bateriju" u kritičnim trenucima.
O4 video prijenos, poboljšana percepcija
Poboljšana stabilnost DJI O4 video prijenosa omogućuje vam da se potpuno uronite u svaki let i pruža veću sigurnost. Njegov dizajn s dva odašiljača, četiri prijemnika i četiri antene osigurava snažnu izvedbu protiv smetnji i može se pohvaliti do 13 km maksimalne udaljenosti video prijenosa, 11 latencijom prijenosa od samo 24 ms, 12 1080p/100fps visoke razlučivosti kvalitetu slike i maksimalnu brzinu prijenosa od 60 Mbps. 13
Bezgranična strast, bežično dijeljenje
Gledajte prijenos DJI Goggles 3 uživo iz Avata 2 na aplikaciji DJI Fly na svom pametnom uređaju. 14 Spojite do 5 m udaljenosti. 15 Dijeljenje uzbuđenja FPV-a postalo je lakše, a učenje letenja dostupnije je nego ikad.
Uštedite više, podijelite više
Snimajte i uređujte besprijekorno
Avata 2 dolazi opremljen s internom pohranom od 46 GB, koja može pohraniti približno 90 minuta 1080p/60fps videa, osiguravajući da snimite najbolje dijelove svakog leta.
S Wi-Fi vezom za brzi prijenos datoteka na vaš telefon, naknadno uređivanje i dijeljenje vašeg završenog rada vrlo je učinkovito.
Kinematografska magija jednim dodirom
Bežična veza
Kada je Avata 2 bežično spojen na LightCut, možete pregledati snimljene snimke unutar aplikacije i urediti ih bez potrebe za preuzimanjem snimaka, štedeći dragocjeni prostor na vašem pametnom telefonu.
Uređivanje jednim dodirom
Uz AI-jevo inteligentno prepoznavanje vrsta i tema videozapisa, možete bez napora filtrirati i odabrati istaknute dijelove glatkim radom kamere i izvrsnom kompozicijom. U kombinaciji s velikim nizom tematskih predložaka, omogućuje vam izradu dotjeranog sadržaja. Aplikacija se također može pohvaliti inteligentnim zvučnim efektima, oporavkom boje, dodavanjem vodenih žigova uređaja jednim klikom i odjavom, među ostalim značajkama.
DJI Avata 2 Fly More Combo (tri baterije)
U usporedbi s DJI Avata 2 Fly More Combo (jedna baterija), ova proširena kombinacija dodatno uključuje jedno dvosmjerno čvorište za punjenje, dvije baterije i jednu torbu za nošenje, nudeći sveobuhvatniju postavku koja ublažava vašu tjeskobu oko dometa i omogućuje vam istraživanje više scenarija leta.
DJI FPV daljinski upravljač 3 3
Uz normalne i sportske načine rada, DJI FPV daljinski upravljač 3 nudi ručni način rada, koji je prikladniji za napredne igrače koji vježbaju i svladavaju sofisticiranije vještine.
DJI Avata 2 ND Filters Set 3
Dolazi s ND 8/16/32 filtrima za rješavanje različitih svjetlosnih uvjeta, osiguravajući odgovarajuću svjetlinu i kontrast, dajući vašem radu rezultate visoke kvalitete.
Fusnote:
* Svi podaci na ovoj stranici izmjereni su pomoću proizvodnog modela DJI Avata 2 u kontroliranom okruženju. Stvarno iskustvo može varirati ovisno o okruženju, korištenju i verziji firmvera.
** Sve videozapise i slike na ovoj stranici snimili su profesionalci koristeći DJI Avata 2 u strogom skladu s lokalnim zakonima i propisima te su različito uređivani u postprodukciji. Video zapisi i slike služe samo kao referenca; stvarni rezultati mogu varirati. Uvijek se pridržavajte lokalnih zakona i propisa i osigurajte da je zrakoplov dobio relevantne certifikate i ovlaštenja za zračni prostor prije leta.
*** Sve slike, videozapisi i sadržaj zaslona o samom proizvodu na ovoj stranici služe samo kao referenca. Stvarni učinci proizvoda (uključujući, ali ne ograničavajući se na izgled, boju i veličinu) i sadržaj zaslona (uključujući, ali ne ograničavajući se na pozadine, korisničko sučelje i ilustracije) mogu se razlikovati.
1 Zahtijeva proizvod serije DJI RC Motion ili proizvod serije DJI Goggles, koji su po potrebi dostupni za zasebnu kupnju. Provjerite stranicu proizvoda na službenoj web stranici DJI za više pojedinosti.
2 Zahtijeva proizvod serije DJI RC Motion, koji je dostupan za odvojenu kupnju prema potrebi. Provjerite stranicu proizvoda na službenoj web stranici DJI za više pojedinosti.
3 Prodaje se zasebno.
4 U usporedbi s DJI Avata.
5 Odnosno na DJI Mini 4 Pro i DJI Air 3 dronove s kamerama.
6 Za korištenje Gyrowflow stabilizacije, isključite elektroničku stabilizaciju u izborniku naočala prije leta i postavite kut na širokokutni kako biste bili sigurni da će Gyrowflow prepoznati snimku i učinkovito stabilizirati.
7 HDR video dostupan je u dva scenarija: A. EIS je isključen, snimanje pri 4K/2,7K/1080p@60/50/30fps s omjerom 16:9 ili pri 4K/2,7K/1080p@30fps s 4 :3 omjer slike. B. EIS je postavljen na RockSteady ili HorizonSteady, snimanje pri 4K/2,7K/1080p@30fps s omjerom 16:9 ili 4:3.
8 DJI Avata 2 je tvornički postavljen da automatski izvršava Povratak kući (RTH) ako je signal drona prekinut, a korisnici mogu promijeniti postavku da lebde ili slijeću prije polijetanja u skladu sa stvarnim scenarijem leta.
9 Maksimalno vrijeme leta zrakoplova izmjereno je pri konstantnoj brzini leta od 21,6 km/h u okruženju bez vjetra na razini mora, s parametrima kamere postavljenim na 1080p/30fps, video modom isključen, i od 100% razine baterije do 0%. Podaci su samo za referencu. Tijekom leta uvijek obratite pozornost na podsjetnike na zaslonu naočala.
10 NE spajajte punjač, ​​spajajte vanjske uređaje niti umetajte/vadite baterije tijekom akumulacije energije.
11 Udaljenost prijenosa od 13 km može se postići samo prema FCC standardu kada se mjeri bez smetnji u otvorenom okruženju. Gornji podaci pokazuju najdalji domet komunikacije za jednosmjerne nepovratne letove prema svakom standardu. Tijekom leta obratite pozornost na RTH podsjetnike na zaslonu naočala.
12 Mjereno korištenjem 1080p/100fps video prijenosa, testirano na otvorenom u otvorenom okruženju bez smetnji.
13 Testirano u otvorenom okruženju bez smetnji. Brzina prijenosa video zapisa ovisi o radnom okruženju.
14 Neke zemlje i regije zabranjuju korištenje frekvencijskog pojasa od 5,1 GHz ili 5,8 GHz, ili oboje. U nekim zemljama i regijama frekvencija od 5,1 GHz dopuštena je samo za unutarnju upotrebu. Ako frekvencijski pojas od 5,1/5,8 GHz nije dostupan (kao u Japanu), dijeljenje zaslona s pametnim telefonom putem Wi-Fi mreže nije dostupno. Za postizanje dijeljenja zaslona preporučuje se žična veza. Prije leta svakako provjerite i pridržavajte se lokalnih propisa.
15 Testirano u otvorenom okruženju bez smetnji. Udaljenost video prijenosa ovisi o radnom okruženju.
16 Podaci su iz DJI laboratorija i služe samo kao referenca. Za specifične uvjete testiranja, konzultirajte odgovarajuću stranicu proizvoda na službenoj web stranici DJI.

Specifikacije
Proizvođač DJI
Kratki opis Težina: 377 g, maks. trajanje leta: 23 min, maks. udaljenost leta: 13 km, snimanje: 4K @ 60fps, 1080P @ 120fps.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.