Dron DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)

Šifra
2906016029
Kataloški broj
CP.MA.00000613.01
859,00 EUR (-19%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 690,00 EUR
Ušteda 169,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
859,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Dakle, leti
DJI Mini 3 je kompaktan, ultra lagan dron s kamerom napravljen za avanturu. Sadrži produljeno trajanje baterije, 4K HDR video bogat detaljima i zabavne značajke poput pravog okomitog snimanja za snimke optimizirane za društvene mreže. Bilo da snimate epsko putovanje ili samo dan u vlastitom dvorištu, Mini 3 je spreman za trenutak.

Ponesite uzbuđenje sa sobom
Sa sklopivim dizajnom i težinom ispod 249 g, DJI Mini 3 je spreman za rad.

Pretvorite maštu u slike
Snimajte u blistavom 4K HDR-u sa stvarnim bojama i danju i noću. Kamera Mini 3 opremljena je 1/1,3-inčnim CMOS senzorom s dvostrukim izvornim ISO-om i HDR tehnologijom na razini čipa. Tijekom dana, uhvatite svijetle detalje i detalje u sjeni za nijansiranije vizualne rezultate s većom dubinom. Nastavite snimati jasno i živo, čak i kada se dan pretvara u noć.

Sve je u detaljima
Otvor blende f/1.7 fotoaparata i veći pikseli 4-u-1 od 2,4 μm bilježe jasne detalje i prikazuju iznimne slike čak i u scenarijima slabog osvjetljenja. A uz 4x zumiranje, možete dalje istraživati ​​i izviđati lokacije prije snimanja.

Vodoravno i okomito
Bilo da se radi o visokom stablu ili visokoj zgradi, kadrirajte svoje snimke s više fleksibilnosti i držite sve u kadru.

Maksimalan učinak , minimalan napor
Snimite napredne snimke u sekundi samo jednim dodirom uz QuickShots kao što su Dronie, Circle, Helix, Rocket i Boomerang. Rezultate možete poslati na svoj mobilni uređaj za spremanje ili dijeljenje jednako brzo uz QuickTransfer.

Bežična veza, brz izlaz
Podržava izravnu Wi-Fi vezu, tako da možete brzo uređivati ​​i stvarati privlačne videozapise jednim dodirom. Uštedite prostor za pohranu pametnog telefona tako što nećete morati preuzimati svoje snimke.

Različiti zračni predlošci, zadivljujuće kreacije
LightCut pruža širok izbor predložaka za kreativne sadržaje iz zraka, poput dinamičkog nagiba i pomaka. Predlošci se prilagođavaju vodoravnoj i okomitoj orijentaciji za epske rezultate spremne za dijeljenje

Više kontrole, više sigurnosti
Mini 3 zadovoljava potrebe širokog spektra letnih okruženja i nudi stabilnu kontrolu čak i pri jakom vjetru.Specifikacije
Proizvođač DJI
Kratki opis 248 g, trajanje baterije do 38 min, 12 MP kamera s 1/1.3 CMOS senzorom, 4K 30 fps videozapisi, brzina do 16 m/s, Quick Shot modovi snimanja
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.