EA SPORTS FC 24 PS4

Šifra
3202052463
Kataloški broj
116723
24,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
24,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

EA SPORTS FC™ 24 označava početak budućnosti nogometa. Osjećat ćeš se bliže igri u najrealističnijem nogometnom iskustvu dosad, izgrađenom na inovativnosti i autentičnosti, te s najboljim igračima iz najvećih klubova, liga i natjecanja diljem svijeta.
Iskusi nevjerojatnu realističnost u svakoj utakmici zahvaljujući trima vrhunskim tehnologijama: HyperMotionV, PlayStyles koji je optimiziran pomoću tehnologije Opta i i poboljšani Frostbite™ Engine.
S više od 19 000 potpuno licenciranih igrača, 700 timova i 30 liga, uključujući UEFA Ligu prvaka za muškarce i žene, EA SPORTS FC 24 donosi nenadmašnu autentičnost na teren.


VAŽNA OBAVIJEST
STATUS OSNIVAČA – igrajte FC 24 prije 1. studenog kako biste postali osnivač i dobili ekskluzivne pogodnosti u EA Sports FC 24. Pogodnosti bi se automatski dodale igri.
Značka i ikona osnivača
Jedinstveni kompleti osnivača
Po narudžbi Founder Stadium Vanity
I drugi


POZIV NA AKCIJU O STATUSU OSNIVAČA
Dodajte informacije o statusu osnivača na stranice proizvoda.
Objavite sliku ljepote osnivačice na svojim društvenim mrežama zajedno s tekstualnim informacijama kako biste zaigrali igru ​​prije 1. studenog kako biste postali osnivač i uživali u pogodnostima. 

Specifikacije
Proizvođač EA
Kratki opis Sport, PEGI 3+, 2023, PS4, EA
Maksimalni broj rata 36
Žanr Sport
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.