EA Sports PGA Tour PS5

Šifra
3202112144
Kataloški broj
116888
59,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Osvojite vrhunska amaterska prvenstva uključujući Augusta National Women's Amateur, U.S. Amateur i druga elitna međunarodna amaterska natjecanja. EA SPORTS™PGA TOUR™ na PlayStation®5, Xbox Series X|S i PC-u nudi Pure Strike za vrhunsko igranje golfa. by ShotLink®.ZNAČAJKE IGRE / USPsPure Strike pokretan ShotLink®Pokretan službenim PGA TOUR ShotLink® i TrackMan podacima, Pure Strike pruža jedinstvene zamahe u golfu s fluidnim osjećajem i realne rezultate pri svakom udarcu u golfu. Pure Strike kombinira tendencije specifične za golf igrača s jedinstvenom dinamikom igrališta i revolucioniranim ponašanjem loptice za vrhunsko iskustvo igranja golfa. Dinamika terena Jedinstvena dinamika terena podržana rigoroznim procesom podešavanja terena od tee do greena osigurava da dva golf terena ne igraju isto. Svaki plovni put, zelenilo i neravnina pomno su skenirani, ručno izrađeni i jedinstveno podešeni za simulaciju pojedinačnih nijansi različitih terena i varijabli terena kao što su valovitost, pokrivač tla i vrsta trave.
EA SPORTS™PGA TOUR™|
Ball Behavior Revolucija
Ball Behavior donosi reakciju sljedeće generacije, tako da kada vaš udarac pogodi, golf loptica se okreće, odbija i kotrlja kao u stvarnom životu.
Dom Majorsa EA SPORTS™PGA TOUR™ je ekskluzivni dom Majorsa , uključujući Masters turnir, PGA prvenstvo, Otvoreno prvenstvo SAD-a i Otvoreno prvenstvo. Natječite se u najboljim događajima PGA TOUR-a u sezonskoj potjeri za FedEx Cupom. Osvojite vrhunska amaterska prvenstva, uključujući Augusta National Women's Amater, U.S. Amateur i druga elitna međunarodna amaterska natjecanja.
Vaša karijera, vaš put Kako se vaša igra golfa poboljšava, tako se poboljšava i vaš put da postanete veliki prvak s unificiranim RPG napredovanjem. Stvorite i prilagodite igrača golfa, zatim razvijte svoje vještine kako biste svladali svaki teren i naučili napadati svaku rupu poput profesionalca. Birajte između do 20 korisnih vrsta udaraca kako napredujete, poboljšavajući svoje vještine za vožnju, pristup, kratku igru ​​ili udarac, ovisno o vašem stilu. Natječite se da postanete Major prvak i suočite se s najboljim događajima PGA TOUR-a u cjelosezonskoj potjeri za FedEx Cupom. Osvojite vrhunska amaterska prvenstva, uključujući Augusta National Women's Amater, U.S. Amateur i druga elitna međunarodna amaterska natjecanja. Najekskluzivniji tereni na svijetu.
Majica je vaša na 30 terena, uključujući neke od najekskluzivnijih na svijetu, dizajniranih u zapanjujućoj kvaliteti s Frostbite™ tako da možete uživati ​​u više finih detalja golfa nego ikada prije. Uronite u zadivljujuću vizualnu ljepotu i foto-realistične detalje netaknutih golfskih terena diljem svijeta s jedinstvenom dinamikom igrališta kako biste mogli testirati svoje vještine i suočiti se s istim izazovima kao i profesionalci na svakom golfu.

Specifikacije
Proizvođač EA
Kratki opis Sport, PEGI 3+, 2023, PS5, EA
Maksimalni broj rata 36
Žanr Sport
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.