Einhell kovčeg s kotačima za PXC alate E-Case Tower

Šifra
3901061062
Kataloški broj
4540015
149,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
149,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Einhell kovčeg za alate E-Case Tower je član modularnog E-Case sustava iz Einhella.
Idealna za skladištenje i transport alata i pribora. Praktičan sustav zaključavanja za spajanje naslaganih kutija i kovčega osigurava sustavan i siguran red tijekom transporta. Kutija za alat izrađen je od polipropilena i ima visoku čvrstoću, otpornost na toplinu i udarce. Stabilna konstrukcija omogućuje ukupnu nosivost do 120 kg.
Strojevi i alati mogu se jednostavno transportirati zahvaljujući teleskopskoj i posebno širokoj ručki. Veliki kotači pružaju ugodne karakteristike transporta na bilo kojoj površini. Zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu, kutija za alat je otporna na prskanje i može se transportirati u svim vremenskim uvjetima. Uvlačiva i ergonomska ručka osigurava optimalnu udobnost nošenja, na primjer kada vadite kutiju za alat iz prtljažnika automobila.
E-Case Tower može biti opremljen lokotom za zaštitu od krađe.
U isporuku je uključena kutija za alat E-Case L koja sadrži ladicu za ručni alat, jedan kovčeg E-Case S koji sadrži spužvasti uložak za transport bez ogrebotina i drugi kovčeg E-Case S koji sadrži pregrade za uredno skladištenje pribora. Ukupno su uključene 3 naljepnice - kako biste uvijek znali sadržaj kutije za alat.


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Nosivost120 kg
Promjer kotača150 mm
Težina proizvoda10,08 Kg

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.