F1 Manager 2023 PS4

Šifra
3202052467
Kataloški broj
F1M2023PS4
54,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
54,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
NOVI NAČIN REPRODUKCIJE UTRKE
Ponovno proživite uzbudljive utrke i ključne trenutke sa Svjetskog prvenstva FIA Formule 1 2023. u Race Replayu, potpuno novom načinu rada koji vas još više približava uzbuđenju i drami F1®.
Koristeći F1® podatke iz stvarnog svijeta preuzete iz utrka uživo, Starting Grid replicira uvjete utrke i startne pozicije vozača svake utrke od sezone 2023., a Race Moments vam omogućuju da preuzmete kontrolu nad određenim timom tijekom ključnog trenutka stvarne utrke. od sezone 2023.
Bilo da se radi o preuzimanju kontrole nad Aston Martinom u Monaku i pokušaju Alonsu donijeti prvu pobjedu ove sezone ili pokušaju zadržavanja McLarena u bodovima nakon kaotične VN Australije, Race Moments vas izaziva da donesete ključne odluke u djeliću sekunde u trenucima kada materija.


Utrke su dramatičnije i dinamičnije nego ikad s poboljšanjima trkaćih linija, pretjecanja i incidenata. Poboljšana AI vozača, donošenje odluka suparničkog tima i poboljšana simulacija temperature guma predstavljat će veći izazov u potpuno realiziranim F1® utrkama.
Približite se trkaćoj akciji više nego ikad prije uz potpuno novu kameru s vizirom, uskočite u bilo kojeg od 20 vozača na stazi i doživite uzbuđenje utrke Formule 1® iz njihove perspektive.


VOZAČKA TAKTIKA I POVJERENJE
Osjetite emocionalne uspone i padove vozača dok se natječu za pobjedu. Okretanje, pogreška u zaustavljanju u boksu ili neuspješno pretjecanje mogu utjecati na samopouzdanje vašeg vozača. Odvagnite rizike i upotrijebite nove opcije Driver Tactics kako biste svoje vozače uputili kako pristupiti trkaćoj akciji i izaći na čelo važnih borbi za pozicije.


Specifikacije
Proizvođač Fireshine Games
Kratki opis Strategije, PEGI 3+, 2023, PS4, Fireshine Games
Maksimalni broj rata 36
Žanr Strategije
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.