Farming Simulator Kids (CIAB) Switch

Šifra
3202092312
Kataloški broj
FSKCIABNSW
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Farming Simulator Kids igra je jednostavna za igranje, prikladna za sve uzraste i uvodi rastuću generaciju u šareni i zabavni svijet poljoprivrede i cvjetanja prirode. Obrazuje ih i zabavlja u zaštićenom okruženju prilagođenom djeci.
Uz simpatičnu estetiku, Farming Simulator Kids poziva mlade igrače da žive ugodan život na farmi. Djeca istražuju lokacije na farmama kako bi uzgajala i žela zdrave usjeve ili se brinula za ljupke domaće životinje poput krava, kokoši ili gusaka.
Kako su veliki traktori i druga vozila neizostavni, djeca mogu upravljati raznim strojevima renomiranog proizvođača John Deere.
Bogat mini igricama od vrtlarstva do pravljenja sendviča, ima još mnogo toga za raditi: mali farmeri posjećuju vlastitu tržnicu kako bi stekli osjećaj vrijednosti svježih proizvoda, razmjenjuju artikle u trgovini za zamjenu, stvaraju ukusnu hranu i upoznajte simpatične likove s kojima možete komunicirati.

Specifikacije
Proizvođač Giants Software
Kratki opis Simulacije, PEGI 3+, 2024, Switch, (CIAB)-Code In A Box, Giants Software
Maksimalni broj rata 36
Žanr Simulacije
Dobna granica 3+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.