Forspoken PS5

Šifra
3202111112
Kataloški broj
SFORS5EN01
29,99 EUR225,96 kn
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR225,96 kn

Tajanstveno prevezena iz New Yorka, Frey Holland nađe se zarobljena u zemlji Athie koja oduzima dah. Čarobna i svjesna narukvica neobjašnjivo je omotana oko njezine ruke, a Frey otkriva sposobnost bacanja moćnih čarolija i korištenja magije za prolazak kroz prostrane krajolike Athie. Frey svojoj novoj zlatnoj prijateljici daje nadimak "Cuff" i kreće tražiti put kući.
Frey uskoro saznaje da je ova prekrasna zemlja nekada cvjetala pod vladavinom dobronamjernih matrijaraha, zvanih Tantas, sve dok razorna bolest nije nemilosrdno pokvarila sve što je dotaknula. Break je životinje pretvorio u zvijeri, ljude u čudovišta, a bogate krajolike u četiri opasna carstva. U središtu svojih razbijenih domena, Tante sada vladaju kao lude i zle čarobnice. Nepotaknuta slomom i očajnički tražeći odgovore, Frey nevoljko pristaje pomoći posljednjim preostalim građanima Athie koji u njoj vide svoju jedinu nadu.Forspoken on PS5 to Receive Three Visuals Modes & DualSense Features


Freyjevo putovanje kroz ovu čudnu i izdajničku zemlju odvest će je duboko u srce pokvarenosti gdje se mora boriti protiv monstruoznih stvorenja, suočiti se s moćnim Tantama i otkriti tajne koje iznutra bude nešto puno više.


Specifikacije
Proizvođač Square Enix
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2022, PS5, Square Enix
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 18+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: