Auto navigacija Garmin Camper 770LMT-D Europe + BC 30 kamera , 7" kamper mod

Šifra
2907010024
Kataloški broj
010-01768-03
4.090,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 113,61 kn mjesečno! /mj na 36 Rata 4.090,00 kn
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla
Napredna navigacija za entuzijaste za kampiranje
Rute za kamper1 i upozorenja o uvjetima na cesti navode vaš kamper ili prikolicu
Uključuje besplatne digitalne prometne informacije putem DAB mreže i besplatne live usluge2 kao što su LiveTrack, osnovne informacije o vremenu i drugo, sve putem aplikacije Smartphone Link
Hands-free funkcije uključuju Bluetooth® pozive3, pametne obavijesti4 i navigaciju s glasovnom aktivacijom
Podaci o kampovima za kamp-kućice koji se mogu filtrirati s web-mjesta ACSI™, NKC™ i MotorHomeFacts™
Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez računala


Dimenzije 17,3 x 9,9 x 1,9 cm
Težina 243 g
Baterija punjiva litij-ionska baterija
Vrsta zaslona višedodirni, stakleni TFT WSVGA zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Veličina zaslona, Š x V 15,2 x 8,9 cm; dijagonala 17,7 cm (6,95")
Rezolucija zaslona, Š x V 1024 x 600 piksela
Trajanje baterije do 1 sata
Ugrađena memorija internal solid state


Camper 770LMT-D naš je napredni sustav za navigaciju namijenjen lutajućim entuzijastima za kampiranje. Omogućuje vam da uživate u slobodi koju pruža otvorena cesta dok putujete uz pregršt korisnih funkcija za navođenje. Camper 770LMT-D velik je i pregledan GPS sustav za navigaciju s 6,95-inčnim dodirnim zaslonom iznimno tankog okvira koji se savršeno uklapa na vidljivo mjesto u kamperu ili automobilu. Daje upozorenja o uvjetima na cesti i nudi izradu prilagođenih ruta1 na temelju veličine i težine kampera ili prikolice. Uključuje čak i direktorij s podacima o kampovima za kamp-kućice iz vodećih izvora kao što su ACSI™, NKC™ i MHF™. Filtrirajte kampove i mjesta za zaustavljanje sa željenim pogodnostima kao što su električni priključci, tuševi i pristup internetu. Također uključuje jednostavno oblikovanje ruta, podatke o profilu nadmorske visine i milijune novih popularnih mjesta koja možete posjetiti i istražiti, zahvaljujući našem partnerstvu s uslugama TripAdvisor® i Foursquare®.


Vozite uz prilagođene rute za kamp-kućice
Samo unesite specifikacije svog kampera ili prikolice, a Camper 770LMT-D će na temelju profila vašeg kampera1 pronaći najučinkovitiju rutu. Ruta će biti prilagođena visini, težini, duljini i širini vašeg vozila.


Live usluge za vaš Drive uređaj
Za korištenje live usluga poput vremenske prognoze ili informacija o parkiranju u stvarnom vremenu dok se približavate odredištu preuzmite aplikaciju Smartphone Link 2, koja vaš Camper 770LMT-D povezuje s kompatibilnim pametnim telefonom. Također omogućuje funkciju LiveTrack2, koja vam omogućuje da podijelite svoju lokaciju kako bi vaši prijatelji mogli pratiti gdje se nalazite dok putujete.


Besplatne digitalne prometne informacije putem DAB mreže
Uz isporučeni kabel za napajanje s integriranim prijemnikom prometnih informacija za vrijeme cijelog vijeka trajanja uređaja Camper 770 LMT-D imat ćete pristup besplatnim digitalnim prometnim informacijama3. Uparivanje s pametnim telefonom nije potrebno jer je ovo prometno rješenje odmah spremno za upotrebu! Samo priključite uređaj za navigaciju u utičnicu vozila i počnite primati korisne prometne informacije i uživati u avanturi koja vas čeka.


Uživajte u hands-free funkcijama
Kad sinkronizirate pametni telefon koji podržava Bluetooth s uređajem Camper 770LMT-D, dobivate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku s upravljača3. Uživajte u hands-free pozivima i primajte pametne obavijesti na zaslon navigacijskog uređaja4. To znači da možete vidjeti obavijesti o dolaznim pozivima, tekstne poruke i podsjetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom. Uključuje i navigaciju s glasovnom aktivacijom. Izgovorite "glasovna naredba" i glasovno upravljajte uređajem bez skidanja ruku s upravljača.


Vozite uz korisna upozorenja o uvjetima na ruti
Camper 770LMT-D opremljen je prethodno učitanim detaljnim kartama Europe s ograničenjima za kampere kao što su visine mostova, ograničenja težine i slični podaci za većinu glavnih cesta i autocesta. Vidjet ćete i čuti ta korisna upozorenja koja vam mogu pomoći da se pripremite za nadolazeće nizbrdice, uzbrdice i drugo.


Camper 770LMT-D opremljen je praktičnim alatom karte koji vam omogućuje da za vrijeme prikaza karte na navigacijskom zaslonu vidite podatke o promjenama nadmorske visine na ruti. Dodirom na te podatke možete proširiti prikaz profila nadmorske visine i vidjeti više podataka o trenutnoj i nadolazećim nadmorskim visinama. Pregledavanjem ovih podataka na vrijeme se možete pripremiti na moguće strme nagibe na ruti.


Upozorenja za vozača: upoznajte se s okolinom
Kako bi potaknuo sigurniju vožnju i povećao svjesnost o situaciji, uređaj Camper 770LMT-D daje upozorenja za vozača na oštre zavoje, promjene brzine, pružne prijelaze i prijelaze za životinje. Uz to, navigacijski vas uređaj upozorava kada vozite u krivom smjeru jednosmjernom ulicom te vas upozorava na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obavijesti o kamerama za prolazak kroz crveno svjetlo ili kamerama za mjerenje brzine koje se nalaze u blizini5 te čak primajte upozorenja na umor6 koja predlažu moguća mjesta za odmor nakon višesatne vožnje.


Jednostavno pronađite kampove i mjesta za zaustavljanje
Camper 770LMT-D uključuje podatke o kampovima za kamp-kućice s web-lokacija ACSI™, NKC™ i MHF™. Filtrirajte i pronađite kampove sa željenim pogodnostima kao što su električni priključci, tuševi i pristup internetu.


Putovanje je bolje uz TripAdvisor i Foursquare
Ako niste upoznati s nekim područjem, lijepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smjeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Camper 770LMT-D navigacijski uređaj. Pogledajte ocjene za točke interesa na putovanju poput popularnih restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke s najvećeg svjetskog web-mjesta za putovanja izravno u vaš kamper pomažemo vam pronaći mjesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti dijelom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mjesta na kojima možete stati na putu. Uz to, baza prethodno učitanih točaka interesa na usluzi Foursquare uključuje milijune novih popularnih restorana, trgovina, usluga i drugih zanimljivih mjesta na vašoj ruti.


Odaberite jednostavno oblikovanje ruta
Ako volite voziti određenim ulicama ili gradovima, jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da jednostavno promijenite svoju rutu. Dovoljno je da ruti koju vidite na zaslonu dodate točku i vidjet ćete obavijest o tome koliko će vam to produljiti putovanje.


Brzi pregled mnoštva informacija
Karta vožnje uvijek se nalazi na zaslonu uređaja Camper 770LMT-D, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Prikazuje se ograničenje brzine, trenutačna brzina i predviđeno vrijeme dolaska. Gdje god se nalazili, uvijek ćete znati što vam je u blizini. Funkcija Nadolazi neprekidan je izvor informacija o mjestima u blizini – restoranima, trgovinama, bolnicama i benzinskim crpkama – koji se prikazuje paralelno s vašom kartom vožnje i ažurira se kako se krećete svojom rutom.


Prijateljsko navođenje pomoću funkcije Garmin Real Directions™
Redefinirajte "govorne upute skretanje-po-skretanje" pomoću funkcije Garmin Real Directions. Naše lako razumljive upute za vožnju upotrebljavaju prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju uz izgovaranje naziva ulica te vas tako navode kao da vaš najbolji prijatelj sjedi na suvozačkom mjestu. Više se ne morate naprezati kako biste pročitali ulične natpise s velike udaljenosti. Slušajte dok vam funkcija Real Directions govori "Skrenite lijevo na semaforu" ili "Skrenite desno nakon crvene zgrade". Nikad nije bilo jednostavnije slijediti upute.


S lakoćom navigirajte kompliciranim prijelazima
Uređaj za navigaciju Camper 770LMT-D ima aktivnu pomoć za trake (ALG). Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je ispravna traka za vašu rutu. photoReal prikaz križanja prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i s mnoštvom detalja. Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku cestovne mreže iz zraka.


Ostanite u tijeku uz Wi-Fi
Trudimo se olakšati vam nadogradnju uređaja za navigaciju uz ugrađeni Wi-Fi. Nadogradnja je toliko jednostavna da vam za nju nije potrebno računalo niti softverski program. Kad je god dostupna nova nadogradnja karte ili softvera, a povezani ste s kućnom Wi-Fi mrežom koja ne zahtijeva prijavu u web-preglednik, na početnom zaslonu uređaja za navigaciju prikazat će se odzivnik koji vas obavještava o dostupnoj nadogradnji. Jednostavno priključite uređaj u bilo koju utičnicu i ostavite ga da se za vrijeme punjenja nadogradi putem Wi-Fi mreže.


Praktičnost pomoćne kamere
Navigacijski uređaj Camper 770 LMT-D i Garmin BC 30 bežična pomoćna kamera prodaju se odvojeno ili se mogu kupiti kao paket za navigaciju (preporučuje se profesionalna montaža). Kad uređaj za navigaciju bežično povežete s pomoćnom kamerom, na zaslonu uređaja Camper 770LMT-D prilikom vožnje unatrag lako ćete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke.


Povezivanje s Garmin pametnim satom
Camper 770LMT-D može se koristiti sa svim Garmin pametnim satovima koji podržavaju Connect IQ™, kao što je fenix 5 (prodaje se odvojeno). To omogućuje prikaz upozorenja za vozača na zapešću i praktično navođenje pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim natrag do vozila.


Oslonite se na karte visoke kvalitete
Kvaliteta kartografskih podataka itekako može utjecati na to hoćete li pronaći odredište ili se izgubiti. Kartografski podaci tvrtke HERE izuzetno su kvalitetni i vašem Garmin uređaju omogućuju pružanje svih informacija koje su vam potrebne, i to u trenutku kad su vam najpotrebnije, kako biste u svom kamperu mogli posjetiti sva posebna mjesta koja želite.


U kutiji:
Camper 770LMT-D
BC 30 bežična pomoćna kamera
Lifetime karte1 i digitalne prometne informacije2 (označeno slovima "LMT-D" nakon broja modela na kutiji)
Vakuumski nosač za vozilo
Kabel za napajanje u vozilu
USB kabel
Priručnik za brzo pokretanje

Specifikacije
Proizvođač Garmin
Kratki opis Rute za kamper, LiveTrack, Hands-Free, Wi-Fi

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: