Friteza na vrući zrak Xiaomi Smart Air Fryer Pro 6,5L , bijeli

Šifra
3408018031
Kataloški broj
168585
135,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
135,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Xiaomi Smart Air Fryer dolazi s do sada najvećim kapacitetom od 6.5L kako bi brzo i jednostavno napravili ručak za cijelu obitelj pa i goste! Njegov veliki kapacitet može sadržavati i bez problema ispeći cijelo pile ili veću količinu mesa! Nadograđen je kanal za kružno cirkuliranje zraka koje poboljšava protok zraka šaljući vrući zrak direktno u košaru za prženje, podjednako zagrijavajući bez potrebe za okretanjem mesa ili sastojaka!
Uživajte u zdravim, nemasnim i autentičnim okusima! Višak masnoće i ulja može se učinkovito filtrirati pomoću značajke odmašćivanja gdje čak i u načinu hrskavog roštilja, masnoća i ulje se mogu smanjiti za do 88.3%. Funkcija odmašćivanja dostupna je za meso poput pilećih krilaca, janjećih kotleta i odrezaka. Nakon kuhanja, friteza će automatski ući u 30-minutnu fazu održavanja topline kako bi hrana u košari bila ukusna i hrskava kao da je sada pečena! Friteza ima ugrađenu NTC tehnologiju za pametno podešavanje temperature tijekom procesa kuhanja kako hrana ne bi bila prepečena ili nedovoljno kuhana. 
Friteza dolazi uz tri raspona temperature: nisku razinu od 40 - 80°C, srednju razinu temperature 80 - 180°C i najveću razinu temperature 180 - 220°C. Uz minimalnu temperaturu od 40°C može zadržati konstantnu temperaturu za odmrzavanje, fermentaciju i sušenje voća dok uz maksimalnu temperaturu od 220°C  sposoban je pržiti, peći i kuhati! Uz maksimalnu temperaturu meso može biti sočno iznutra, a hrskavo izvana dok se vrijeme pečenja smanjuje za 33% u usporedbi s temperaturom od 180°C što poboljšava učinkovitost, brzinu i okus! Na primjer, pileća krilca mogu biti gotova za otprilike 10 minuta pod maksimalnom temperaturom od 220°C.
Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L ima učinkovito pametno upravljanje kroz aplikaciju Mi Home! U aplikaciji možete postaviti odbrojavanje i mjerenje vremena i do 24 sata unaprijed, a imate i pristup raznim receptima. Friteza ima LCD pametni zaslon na kotačić gdje okretanjem ili diranjem kotačića se može podešavati način rada i temperatura kao i podešavanje odbrojavanja. Friteza ima 12 unaprijed postavljenih načina rada, a može se i ručno postaviti željeni način rada. Friteza je periva i jednostavna za čišćenje.
*funkcija održavanja topline nije dostupna za pripremu hrane ispod 80° kao niti za pripremu povrća, jogurta ili odmrzavanje i sušenje voća.
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Brand: Xiaomi
Boja: Bijela
Povezivanje: Wi-Fi 2.4 GHz
Snaga: 1800 W
Mogućnosti:    
LCD Pametni Zaslon
Zakazivanje Kuhanja Do 24 Sata Unaprijed
12 Unaprijed Postavljenih Načina Rada
Dimenzije: 389 X 287 X 317 Mm
Masa: 5.4 Kg

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Maksimalni broj rata 24
Kapacitet posude (l) 0.00
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.