PS5 Dualsense Wireless Controller Grey Camo

Šifra
3203110016
Kataloški broj
9423195
79,50 €598,99 kn
79,50 €598,99 kn

Osvježen prepoznatljivim mikro uzorcima legendarnih PlayStation oblika, ovaj elegantni bežični upravljač DualSense™ Gray Camouflage u igru donosi dašak urbane estetike.
Zaokružite svoju kolekciju za igranje uz odgovarajuće kamuflažne bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™ i poklopce za konzolu PS5™.*

*Konzola PS5 i navedeni Gray Camouflage proizvodi prodaju se odvojeno.


Oživite svjetove igara
Haptička povratna vibracija
Osjetite fizički osjetljivu povratnu informaciju o svojim radnjama u igri s dvostrukim pokretačima koji zamjenjuju tradicionalne tutnjave motore. U vašim rukama, ove dinamičke vibracije mogu simulirati osjećaj svega, od okruženja do trzaja različitih oružja.
Adaptivni okidači
Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom i okruženjem u igri. Od povlačenja sve zategnutije tetive do pritiskanja kočnica na jurećem automobilu, osjećajte se fizički povezanim sa svojim radnjama na zaslonu.
Pronađite svoj glas, podijelite svoju strast
Ugrađeni mikrofon i priključak za slušalice
Razgovarajte s prijateljima online pomoću ugrađenog mikrofona – ili spajanjem slušalica na 3,5 mm utičnicu. Jednostavno uključite i isključite snimanje glasa u trenutku pomoću namjenske tipke za isključivanje zvuka.
Gumb za stvaranje
Snimite i emitirajte svoje najepskije trenutke igranja pomoću gumba za stvaranje. Nadovezujući se na uspjeh pionirskog gumba SHARE, "create" nudi igračima više načina za proizvodnju sadržaja za igranje i emitiranje njihovih avantura uživo svijetu.
Ikona igranja u vašim rukama
Udobnost s potpisom
Preuzmite kontrolu s unaprijeđenim, dvobojnim dizajnom koji kombinira ikonski, intuitivni raspored s poboljšanim palicama i ponovno osmišljenom svjetlosnom trakom.
Poznate značajke
DualSense™ bežični kontroler zadržava mnoge značajke DUALSHOCK®4, vraćajući se za novu generaciju igranja.
Ugrađena baterija
Punite i igrajte, sada putem USB Type-C®4.
Integrirani zvučnik
Odabrane igre dobivaju dodatnu dimenziju sa zvučnim efektima veće vjernosti1 koji izlaze iz kontrolera.
Senzor pokreta
Unesite intuitivnu kontrolu pokreta u podržane igre s ugrađenim akcelerometrom i žiroskopom.
Poboljšajte svoju igru ​​na Apple uređajima
Bluetooth® uparivanje
Upravljač se spaja izravno s vašim kompatibilnim iPadom, iPhoneom, Macom ili Apple TV5 putem Bluetootha®, donoseći prepoznatljivu PlayStation® udobnost i preciznost sljedeće generacije u vaše iskustvo igranja.
Možete čak uživati ​​u dodirnoj podlozi kontrolera, senzoru pokreta i iskusiti njegove prilagodljive efekte okidanja u kompatibilnim igrama.
Aplikacije za igre
Kompatibilan s tisućama igara koje podržavaju kontroleri, uključujući one na Apple Arcadeu, bežični kontroler DualSense™ omogućuje vam da poboljšate svoju igru ​​kod kuće i u pokretu.
PS Remote Play5
Prenesite kompatibilne igre sa svoje PS5™ ili PS4™ konzole na svoj iPad, iPhone ili Mac i igrajte pomoću aplikacije PS Remote Play App6 i vašeg DualSense™ bežičnog kontrolera. Aplikacija zahtijeva internetsku vezu i račun za PlayStation™Network, a dostupna je besplatno ovdje: https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/ 

Specifikacije
Proizvođač Sony
Kratki opis Bežični kontroler za PS5. Haptic feedback, Adaptive triggers, Built in mic & headset jack 3.5mm, create button, motion sensor, integrated speaker

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: