PS5 Pulse 3D Wireless Headset Grey Camo

Šifra
3203083117
Kataloški broj
9406990
106,05 €799,03 kn
106,05 €799,03 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Unesite dašak urbane estetike u svoj svijet igre uz PULSE 3D™ Gray Camouflage bežične slušalice s mikrofonom. Fino prilagođene za 3D zvuk na konzolama* i osvježene prepoznatljivim mikro uzorcima legendarnih PlayStation oblika, ove elegantne slušalice s mikrofonom zvuče jednako dobro kako i izgledaju.
Zaokružite svoju kolekciju za igranje uz odgovarajući kamuflažni bežični upravljač DualSense™ i poklopce za konzolu PS5™.**


*Dostupno kada značajku podržava igra.
**Konzola PS5 i navedeni Gray Camouflageproizvodi prodaju se odvojeno.


Izgrađen za novu generaciju
Fino podešen za 3D audio
Bežične slušalice PULSE 3D™ posebno su podešene za isporuku 3D zvuka koji je omogućila konzola PlayStation®5. Uz pomoć Tempest 3D AudioTecha, konzola PS5™ može vas staviti u središte nevjerojatno impresivnih zvučnih pejzaža u kojima se čini kao da zvuk dolazi iz svih smjerova.
Personalizirani zvučni profili
Prilagodite postavke ekvilajzera slušalica izravno iz izbornika PS5 Control Center i dobijte pregled promjena u stvarnom vremenu bez potrebe za napuštanjem igre. Prebacite se između tri unaprijed pripremljena profila: Standard, Shooter i Bass Boost, uz opciju stvaranja i spremanja triju dodatnih vlastitih unaprijed postavljenih postavki.
Profinjen dizajn
Igrajte sa stilom uz elegantne slušalice koje savršeno nadopunjuju izgled PS5 konzole i imaju profinjene jastučiće za uši i traku za glavu za dodatnu udobnost.
Dizajniran za igrače
Dvostruki skriveni mikrofoni
Pobrinite se da vas čuju vaši prijatelji na mreži uz dva ugrađena mikrofona, optimalno postavljena za jasno snimanje glasa i poboljšana tehnologijom za uklanjanje buke.
Jednostavne kontrole pristupa
Prilagodite svoje postavke dok igrate s ugrađenim isključivanjem mikrofona, glavnom glasnoćom i kontrolama zvuka u igri za miks chata. Jednostavno provjerite kako zvučite svojim suigračima pomoću namjenske tipke za nadzor mikrofona.
Krenite dalje u svoje avanture
Bežični adapter
Uživajte u do 12 sati bežične igre zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji. Povežite se s PS5 i PS4™ konzolama, kao i kompatibilnim Windows i macOS® računalima pomoću priloženog adaptera.
3,5 mm utičnica
Jednostavno priključite slušalice u PlayStation®VR kao i mobilne uređaje pomoću uključenog 3,5 mm priključnog audio kabela.


Specifikacije
Proizvođač Sony
Kratki opis Bežične slušalice s mikrofonom PULSE 3D™ - Grey Camo

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: