Ghost Song PS5

Šifra
3202112183
Kataloški broj
GSPS5
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Otkrijte što se nalazi ispod
Istražite krivudave vanzemaljske tunele i davno napuštene laboratorije prostranog, prekrasno ilustriranog 2D svijeta nadahnutog Metroidvanijom, ispunjenog tajnim odajama i proganjajućom poviješću.
Napajajte se i napredujte
Nabavite moćno oružje i nove sposobnosti koje mijenjaju igru ​​u dubinama, otključavajući pristup novim slojevima Mjeseca i dodatnim skrivenim područjima.
Suočite se s izazovnim neprijateljima
Borite se protiv gljivičnih stranaca i metalnih ljuski Loriana s odzivom i preciznošću. Povećajte svoju moć i prilagodite svoje odijelo i blaster arsenalom modula.
Raznesi i razbij
Ovladajte prepoznatljivim ritmom glavne borbe Deadsuita. Tucite neprijatelje svojim brzim blasterom, stvarajući toplinu bačve koja osnažuje vaše napade u gužvi.
Nisi sam
Niste jedini entitet zarobljen na ovom nepoznatom mjestu. Susrećete se s likovima s glasovima i otkrijte njihove vlastite priče o preživljavanju, hrabrosti, napuštanju i iskupljenju.

Specifikacije
Proizvođač Humble Games
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 12+, 2022, PS5, Humble Games
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 12+
Sezona igre 2022
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.