Glačalo Russell Hobbs 27000-56 Diamond Elite, 3100W

Šifra
3406016066
Kataloški broj
27000-56
66,23 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
66,23 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Diamond Elite Iron
Diamond Elite je naše najsnažnije parno glačalo s nizom ugrađenih značajki za lako rješavanje najtežih nabora. Imate veliku košaru za rublje? Diamond Elite glačalo ima spremnik za vodu od 350 ml koji osigurava obilje pare za velika opterećenja, a njegova mekana ručka čini glačanje ugodnim. Funkcije protiv kamenca i samočišćenja zaustavljaju nakupljanje kamenca, produžujući život vašeg glačala.

Glavne karakteristike
Probija kroz najtvrdokornije nabore
Velikodušan spremnik za vodu uvijek je izvrstan znak – tko želi prestati glačati da bi se napunio svakih 5 minuta? Diamond Elite se može pohvaliti spremnikom za vodu od 350 ml koji je dovoljno velik da isporuči moćnu paru od 220 g ili 50 g kontinuirane pare za rješavanje teških nabora. Vertikalna funkcija pare daje mu dodatnu vjerodostojnost kada je u pitanju izglađivanje bora na visećim odjevnim predmetima, zavjesama ili presvlakama.
Uštedite novac – kupujte manje glačala
Nakon što pronađete idealan uređaj za sebe, želite znati da je spreman za najteže poslove. Diamond Elite Iron ima značajke protiv kapanja, protiv kamenca i samočišćenja što znači da će zaustaviti nakupljanje kamenca na tragovima, produžujući mu životni vijek i kvalitetu izvedbe. Uz snagu i dugovječnost, Diamond Elite uzima u obzir udobnost korisnika i ima mekanu ručku za jednostavno rukovanje koja je nježna za vrijedne ruke.

Specifikacije
Proizvođač Russell Hobbs
Kratki opis 3100W, 350ml, 50g/min, 220g/min, vetikalna para
Snaga (W) 3100
Kapacitet spremnika (ml) 350
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.