GoPro Hero 11 Black - New Packaging

Šifra
2902052091
Kataloški broj
CHDHX-112-RW
419,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
419,00 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


HERO 11 BLACK
Dobivajte nevjerojatne istaknute videozapise koji se automatski šalju na vaš telefon. Sve počinje s HERO11 Black—najmoćnijim GoPro uređajem do sada. Njegov novi senzor slike hvata više scene s većom kvalitetom slike, boljom stabilizacijom videozapisa i fleksibilnošću pretvaranja vaše snimke u široke kinematografske snimke ili ekstra visoke okomite snimke za objave na društvenim mrežama. Sadrži 5.3K video i 27MP fotografije, plus Emmyjem nagrađen HyperSmooth 5.0 stabilizacijom i dvostrukim LCD zaslonima za kadriranje vaših snimaka. Nakon snimanja, napunite kameru i vaša se snimka automatski učitava u oblak i automatski vam se šalje istaknuti videozapis.GoPro Hero 11 Black: leaks, rumors and what we want to see | TechRadar


VIDEO
5.3K60, 4K120, 2.7K240

Looping video
8x slo-mo

PHOTO
27MP

2x zoom
Single photo
Night photo
30 fps burst
RAW

TIME LAPSE
5.3K TimeWarp video

Star Trails
Light Painting
Vehicle Light Trails
5.3K time lapse video
Time lapse photo
5.3K night lapse video
Night lapse phot

Automatski dohvatite istaknuti video
Jednostavno priključite svoj GoPro kada ste spojeni na kućni Wi-Fi. Dok se puni, vaša se snimka automatski učitava u oblak i koristi za izradu vrhunskog videozapisa zajedno s glazbom i efektima sinkronizirane s ritmovima. Videozapisi se automatski šalju na vaš telefon i spremni su za dijeljenje.


Snažni novi senzor slike
HERO11 Black pruža najšire vidno polje na HERO kameri odmah po otvaranju. To vam daje iznimno veliko platno za vašu kreativnost hvatajući više neba i horizonta u svakom kadru. Jednostavno koristite GoPro aplikacija Quik za povećavanje, obrezivanje vaših snimaka, podešavanje omjera slike i još mnogo toga, zadržavajući bogate teksture i oštrinu vaših snimaka.


Uz 5.3K video koji vam daje 91% veću rezoluciju od 4K i nevjerojatnih 665% više od 1080p, HERO11 Black bilježi akciju s oštrim detaljima i kinematografskom kvalitetom slike. Poklopac leće koji odbija vodu čak pomaže u uklanjanju odbljeska leće i drugog artefakte kako bi vaše fotografije i videozapisi bili još zadivljujući.

Novi senzor slike HERO11 Black povećava rezoluciju fotografija do nevjerojatnih 27MP dok isporučuje 5.3K60 video s nevjerojatno fluidnim kretanjem. Također možete snimiti zadivljujuće fotografije do 24,7 MP omiljenih snimaka iz svojih videozapisa pomoću aplikacije GoPro Quik. Plus, snimajte 2.7K240 video koji se može reproducirati u 8x usporenom snimku kako biste uhvatili detalje koji se ne mogu vidjeti normalnom brzinom.

HyperSmooth nikada nije bio bolji. A sada je osvojio veliku nagradu za svoje nevjerojatno glatke snimke — Emmy® 2021. za senzor u kameri i softversku stabilizaciju. HyperSmooth 5.0 još više podiže ljestvicu uz Horizon Lock, poboljšanu stabilizaciju za snimke omjera 4:3 zahvaljujući našem novom senzoru slike i AutoBoostu za maksimalnu stabilizaciju uz minimalno obrezivanje slike. Vozite bicikl, skejtajte, skijajte, jurite svoju djecu kroz park ili snimite fantastične POV snimke kućnih ljubimaca—čak i najdrhtavija snimka ispadne glatka.


Dajte svojim videozapisima izgled profesionalne produkcije održavajući horizont postojanim, ravnim i glatkim pomoću digitalnog objektiva Linear + Horizon Lock. HERO11 Black isporučuje Horizon Lock, koji vašu snimku drži stabilnom čak i ako se kamera okreće punih 360° tijekom snimanja. U kombinaciji s HyperSmooth, Horizon Lock daje super glatku snimku koja izgleda savršeno ravno kada to želite. Nećete trebati gimbal ili stabilizacijski softver za rezultate profesionalne kvalitete.

Potpuno vodootporan i čvrst kao i uvijek, HERO11 Black dovoljno je svestran za svaku avanturu. Napravljen je da izdrži udarce i nastavi dalje, bez obzira na to jurite li kroz blato, snijeg ili vodu (do dubine od 33 stope/10 m). Izdržljiv poklopac objektiva otporan na ogrebotine dodaje još veću zaštitu i može se lako zamijeniti ako je potrebno.

HERO11 Black dolazi s revolucionarnom Enduro baterijom. Koristeći naprednu tehnologiju, Enduro od 1720 mAh dramatično poboljšava rad kamere na niskim temperaturama, dok također produljuje vrijeme snimanja. Omogućuje vam snimanje skijanja, daskanja na snijegu i druge zimske snimke na nižim temperaturama nego ikad. Također se puni brže pa ćete potrošiti manje vremena čekajući, a više vremena jureći za svojom avanturom.


 

 


Specifikacije
Proizvođač GoPro
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.