GoPro Hero 8 Black

Šifra
2902052076
Kataloški broj
CHDHX-802-RW
371,49 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
371,49 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo


Najbolja akcijska kamera je upravo postala još bolja. Lakša, čvršća, s četiri digitalne leće i prije svega: genijalnom stabilizacijom za sve rezolucije i sve framerate! Nitko drugo to ne nudi, uključivo najbolje mobitele današnjice..


Da, GoPro je sinonim za akcijsku kameru. Nešto poput Golfa u automobilizmu, cijela klasa se mjeri prema GoPro kamerama, i u pravilu - gubi.To posebno vrijedi za novu GoPro Hero 8 Black kameru, koja donosi nevjerojatne mogućnosti stabilizacije. I sedmica je fino stabilizirala, ali ovo je klasa više posebno jer sada radi na svim rezolucijama i framerateu, dakle da, i u kraljevskih 4K@60 FPS-a!
Jeste li vidjeli video? Baš ništa se ne može uspoređivati s GoPro Hero 8 Black, čak niti najbolji mobiteli današnjice (koji su ponekad imali i bolje videe). 


Uz to, mikrofon je sada znatno bolji pa je i zvuk izvrstan, kamera je tanja a leća je 2x čvršća i preživjet će ozbiljne bubotke. Zadržana je vodootpornost, a posebno je zanimljiv ekosistem s različitim dodacima (modovi). Možete staviti eksternu LED lampu ili usmjereni mikrofon. Gimball? E da, to vam neće trebati zahvaljujući HyperSmooth 2.0 stabilizaciji.Raduje i biranje između različitih objektiva (SuperView, Wide, Linear, Narrow) što je napravljeno softverski, te različitih preseta za pojedine scenarije.


Želite filmski look ili naglasiti boje i kontrast? Možete, a možete napraviti i vlastite presetove i snimiti ih. Rade i na fotografijama, koje su vrhunske kvalitete, imaju 12 MP i dorađeni HDR efekt za top kvalitetu u svim uvjetima.


Ovo je tek mali dio mogućnosti nove GoPro Hero 8 Black kamere...


 


Nema nikakve sumnje: GoPro Hero 8 Black je najbolja akcijska kamera na tržištu, koja će fino poslužiti i za snimanje običnih videa - njena kvaliteta to danas omogućava.


Konkurencija? Sada imaju domaću zadaću za sljedećih godinu ili dvije.Specifikacije
Proizvođač GoPro
Kratki opis Sportska digitalna kamera GOPRO HERO8 Black, 4K60, 12 Mpixela + HDR, Touchscreen, Voice Control, HyperSmooth 2.0, GPS
Maksimalni broj rata 12

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.