Grid: Standard Edition PS4

Šifra
3202052253
Kataloški broj
GRIDPS4
149,00 kn
Dostupnost ovog artikla
  • Trenutno nedostupnoUhvativši intenzivnu trkačku akciju iz trenutka u trenutak, GRID se vraća sa potpuno novim iskustvom u kojem je svaka utrka prilika da odaberete svoj put, kreirate svoju priču i definirate svoje naslijeđe u svijetu moto sporta.


Od kreatora izuzetno uspješne serije DiRT i F1, Codemasters Vas poziva da zauzmete svoje mjesto u GRID World Series i natjecate se u intenzivnoj utrci kotača s ručnim kotačima s najakoničnijim i poželjnijim trkačkim automobilima – trenutnim i klasičnim, od GT-a preko Touringa i Muscle to Stock i super modificirane – i na nekim od najznačajnijih svjetskih lokacija.


GRID bilježi svaki trenutak utrke, od adrenalinskog naleta svjetla do uzbuđenja na kariranoj zastavi – i između toga, sve je to također akcija. Incidenti dolaze jedan za drugim – tijesni prekrajanja, odbojnici do sudara i natjecateljski sudari – sve pojačano suparništvima, suigračima i vozačem Nemeza koji će svi pokušati pomoći ili ometati vaš napredak dok postignete svoj cilj postajanja prvak svjetske serije GRID.

Specifikacije
Proizvođač Codemasters
Materijal N
Kratki opis Vožnje, PEGI 7+, 2019, PS4, Codemasters
Žanr Vožnje
Dobna granica 7+
Sezona igre 2019
Preorder Ne

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: