Hladnjak vinski Klarstein Reserva 8 Slim Uno

Šifra
3301091150
Kataloški broj
10035861
251,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
251,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Izvrsna vina izvrsnog su okusa iz moderne vinoteke Klarstein Reserva 8 Slim Uno, jer se za trenutno uživanje uvijek hlade na pravu temperaturu.
Bilo fino crveno vino, pjenušavo bijelo ili svježe ružičasto: moderna vinoteka Reserva 8 Slim Uno može primiti do 8 boca vina u jednoj 23-litrenoj zoni hlađenja. Sve boce uredno su pohranjene na četiri razine za odlaganje s tri metalne police na izvlačenje. Korištenjem dodirne upravljačke ploče i LC zaslona na vanjskoj strani vrata, temperatura se može pojedinačno i povoljno podesiti na vrijednost između 11 i 18 ° C. Promjenjivo svijetlo bijelo LED svjetlo iznutra pruža potreban pregled i savršeno uvodi sadržaj vinoteke na pozornicu.


Dvostruko ostakljena vrata s okvirom od nehrđajućeg čelika ne samo da izgledaju dobro, već u svakom trenutku pružaju brz pregled sadržaja hladnjaka za napitke Klarstein Reserva 8 Slim Uno. Uz to, unutrašnjost ima stilsku crnu boju, što pojačava luksuzni efekt uređaja. Kombinacija stakla, nehrđajućeg čelika i svjetlosti čini vinoteku ukrasnim dodatkom svakoj sobi. Zahvaljujući tankom obliku, ova vinoteka stvarno štedi prostor i skladno se integrira u gotovo svaki jaz. Uski oblik vrata optički je naglašen bočnim lajsnama od nehrđajućeg čelika. Zahvaljujući jedva čujnoj radnoj buci od samo 26 dB, može se lako instalirati u spavaće sobe ili sobe za goste.
Praktična, prekrasnog oblika i izuzetno tanka: vinoteka Reserva 8 Slim Uno iz Klarsteina.SPECIFIKACIJE
dimenzije: približno 26 × 46,5 × 50 cm (Š × V × D)
unutarnje dimenzije: približno 18 × 35 × 32 cm (Š × V × D)
razmak polica: 8,5 cm
duljina kabela: cca 170 cm
težina: približno 10 kg
razred energetske učinkovitosti: G
kapacitet: 23 litre
skladištenje do 8 boca (standardne boce visoke do 310 mm)
raspon temperatura: 11 do 18 ° C (postignuta vrijednost u unutrašnjosti ne može biti viša od vanjske temperature na mjestu ugradnje)
za vanjske temperature od 16 do 32 ° C
snaga: 70 W
rashladna tekućina: R600a
radna buka: 26 dB
4 razine pohrane
3 metalne police na izvlačenje
lako se čisti
zaustavljanje vrata: desno (nije zamjenjivo)
hlađenje: termoelektrično
položaj: slobodno stoji ili na radnoj ploči
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Hladnjak za vino zapremnine 23 litre, 8 boca, temperatura: 11-18 °C, buka: 26 dB, kučište od nehrđajućeg čelika, 3 metalne police, R600a.
Maksimalni broj rata 36
Način hlađenja Statički
Hladnjak za vodu Nema
Ledomat Nema
Inverterski kompresor Nema
Jamstvo 3 Godine
Informacijski list
Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.