Hladnjak vinski Klarstein Vinovilla Duo 42

Šifra
3301091129
Kataloški broj
10032032
1.182,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.182,00 EUR

Savršena prezentacija: hladnjak za vino od nehrđajućeg čelika sa staklenim vratima i okvirom od nehrđajućeg čelika sa trobojnim unutarnjim osvjetljenjem u plavoj, crvenoj i bijeloj boji te također sa prostorom za 42 flaše vina. 2 dijela: samostalna i jednostavna kontrola na dodir za podešavanje temperature i svjetla, temperature hlađenja oba dijela 5 do 20 °C. Kompaktne dimenzije i funkcionalnost, moderan dizajn sa antivibracijskim sustavom, pogodan kao samostojeći ili za ugradnju u kuhinjske elemente. Lijepi dizajn i prezentacija u boji: Klarstein Vinovilla Duo 42 je 2-djelni hladnjak za vino će pokazati što je u njemu! Zato je upravo ovaj hladnjak, kojemu daju prednost svi strastveni ljubitelji vina, koji ne trebaju mnogo prostora, ali žele uvjeriti svojim prezentiranjim. Osim modernih staklenih vrata Klarstein Vinovilla Duo 42 trijumfira prije svega sa dva dijela za hlađenje sa raznim temperaturama skladištenja i 3-bojno unutrašnje osvjetljenjem. Ne obogaćuje samo stambeni prostor i kuhinjske elemente, nego sa svojim trobojnim podesivim osvjetljenjem istiće zalihe vina pri svakoj prigodi – dobrodošli u apsolutnu profesionalnu ligu kada je u pitanje čuvanje vina! Hladnjak Klarstein Vinovilla Duo 42 nudi u svoja dva dijela sa kapacitetom od 126 l, mjesto za 42 flaše vina. Na četiri police od bukovine odmaraju flaše u onoj ispravnoj temperaturi skladištenja. Sa dvije lako razumljive, zasebne kontrolne ploče na dodir sa LCD zaslonom, podesite temperaturu, koja će se jednostavnim načinom pobrinuti za savršeno hlađenje. Oba dijela za hlađenje možete podesiti na temperaturu u rasponu od 5 do 20 °C – savršeni uvjeti za razne vrste vina i osvježavajuća pića. Osim toga moguće je kontrolirati unutrašnju vlažnost, kako pluto ne bi ugrozila plijesan. Zahvaljujući svojim praktičnim dimenzijama, hladnjak za vino je savršen kao samostojeći uređaj, ali je pogodan i za jednostavnu ugradnju u kuhinjske elemente. Osobitno elegantan je izgled uređaja Vinovilla Duo 42, koji je dizajniran za prezentaciju vina: staklena vrata sa okvirom od nehrđajućeg čelika uvijek dozvoljavaju pogled u unutrašnjost, koja je opremljena unutrašnjim osvjetljenjem. Tri boje: crvena, plava i bijela – nude ono ispravno osvjetljenje, kako bi adekvatno predstavili sadržaj u svakoj prilici: bilo u plemenitoj bijeloj boji za dobrodošlicu, u plavoj boji za neometanue sate ili u crvenoj za daljnju zabavu. Kako bi se osiguralo hlađenje vina bez buke i zveckanja flaša, hladnjak sadrži antivibracijski sustav. Skladištenje vina za profesionalce i ljubitelje vina: Vinovilla Duo 42 hladnjak za vino sa dva dijela, od tvrtke Klarstein nudi elegantno mjesto za skladištenje raznih vrsta vina za idealnu temperaturu posluživanja.
Oblik boca za vino utječe na maksimalni obujam i kapacitet vinoteke.

Značajke

Volumen: 126 litara
Mjesto za 42 flaše (0,75)
Staklena vrata sa okvirom od nehrđajućeg čelika
2 x 5 polica od bukovine
Unutarnje osvjetljenje u 3 boje za oba dijela: crvena, plava ili bijela
Otvaranje vrata: desno i lijevo (nije moguće mijenjati)
Temperatura obaju dijelova: 5 do 20 °C
Uravnotežen sustav: akustični signal prilikom otvorenih vrata dulje od 5 min
Akustično upozorenje: i pri vrlo niskoj/visokoj temperaturi ili vlazi
Razina buke: 44 dB
Rashladno sredstvo: R600a
Napajanje: 220 V, 50/60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
Dimenzije (bez ručke): oko 59,5 x 82 x 57,5 cm (ŠxVxD)
Dimenzije (sa ručkom): oko 59,5 x 82 x 60 cm (ŠxVxD)
Dimenzije za ugradnju: oko 60,5 x 82,5 x 61 (ŠxVxD)
Unutarnje dimenzije svakog dijela za hlađenje: oko 24 x 60 x 44 cm (ŠxVxD)
Duljina kabla: oko 200 cm
Težina: oko 35 kg
Sadržaj paketa:
1 x hladnjak za vino
10 x drvene police
Upute za uporabu

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Hladnjak za vino sa 2 zone, zapremnina 126 L, 42 boce, osvjetljenje u 3 boje, staklena vrata, 2 x 5 polica od bukovine.
Maksimalni broj rata 36
Način hlađenja Statički
Boja Čelik
LCD zaslon Ima
Hladnjak za vodu Nema
Ledomat Nema
Energetski razred G
Obujam hladnjaka 126
Buka dB(A) 44
Visina hladnjaka (cm) 82
Širina hladnjaka (cm) 59.5
Inverterski kompresor Nema
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.