Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged - Day One Edition PS5

Šifra
3202112197
Kataloški broj
HWU2TPS5
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR

OPIS PROIZVODA
VOZITE AUTOMOBILE IZ SNOVA!
Najcool, najbrži, najunikatniji kombiji i zapanjujući mišićni automobili čekaju na vas. Preuzmite volan tona vozila s vlastitom osobnošću i stilom, različitim osobinama i razinama rijetkosti. Najbolje iz Hot WheelsTM svemira je ovdje! Dokažite da ste najbolji i otključajte vrhunske automobile i izvanredne predmete, a uz Livery Editor učinite svoju vožnju jedinstvenim remek-djelom brzine.


UTRKA KAO ŠTO SVI GLEDAJU!
Pripremite se za čistu zabavu i pokažite svoje vozačke vještine! Driftajte kao profesionalac, napunite svoj poticaj i projurite kroz petlje kako biste pobijedili vrijeme, suparnike i samu gravitaciju! Jeste li spremni za izazov? Boom, jackpot: utrkujte se rame uz rame s prijateljem u lokalnom načinu podijeljenog zaslona za 2 igrača ili se suočite s do 12 igrača online na svjetskom događaju. Što je izazov teži, to je trijumf veličanstveniji!


OSLOBODITE SVOJU KREATIVNOST!
Ogromna tematska igrališta spremna su ugostiti najzanimljivije utrke. Zabavite se na stazi i izvan nje uz ova prekrasno detaljna i interaktivna okruženja, gdje svaki predmet može igrati ulogu i biti stvarni dio vaše staze! Možete čak izgraditi trkalište unutar svoje vlastite sobe, prostor koji možete prilagoditi namještajem i predmetima koje ćete prikupiti tijekom putovanja. A zahvaljujući nevjerojatno moćnom uređivaču, izrada najluđih pjesama nikad nije bila lakša! Savijte i rastežite legendarni narančasti dio staze kako biste stvorili svoj jedinstveni dizajn, a zatim dodajte posebne pojačivače, petlje, prepreke i ekskluzivne interaktivne elemente kako biste izgradili vlastiti trkaći raj. Podijelite svoje kreacije sa svijetom ili uživajte u stazama koje su napravili drugi ludi igrači poput vas.

Specifikacije
Proizvođač Milestone S.r.l
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2023, PS5, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.