LEGO Classic Kreativna vozila 11036

Šifra
4301040051
Kataloški broj
11036
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO-15 u periodu 09.04.-31.05.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
59,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO-15
15%
9,00 EUR
09.04.2024. - 31.05.2024. Do 31.05.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO-15 u periodu 09.04.-31.05.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS
Počastite djecu od 5+ godina ljubitelje vozila LEGO® Classic kreativnim vozilima (11036) kompletom za sastavljanje i igru. Ovaj šareni komplet za izradu automobila sadrži mješavinu građevinskih kockica i dijelova, plus jednostavne vodiče za stvaranje šarenog skupa vozila koja se beskrajno mogu ponovno sastaviti.
S 900 građevinskih kocki, posebnim komadima i 52 kotača, uz upute koje je lako slijediti, djeca mogu sastaviti policijski auto, kamion za sladoled, ATV, prednji utovarivač, kamion, karavan, terensko vozilo i limuzinu. Zatim, koristeći ideje za različite dizajne, cool detalje i šarene ukrase, djeca mogu obnoviti svoja vozila na zabavne nove načine. Kako se razvijaju njihove kreativne građevinske vještine, djeca mogu isprobavati vlastite dizajne. Inspiracija je uključena s 10 maštovitih ideja za početak zabave u slobodnoj gradnji. Upute se također nalaze u aplikaciji LEGO Builder, koja djeci omogućuje povećavanje, rotiranje modela i praćenje napretka.
Igračke LEGO Classic pune su ideja i inspiracije i omogućuju roditeljima da podijele zabavu u gradnji i razvojne prekretnice sa svojom djecom.

SPECIFIKACIJE
Igračka za sastavljanje automobila za djecu – Mladi ljubitelji vozila mogu sastaviti i prilagoditi vlastita vozila pomoću LEGO® Classic kreativnih vozila za dječake i djevojčice od 5 i više godina
Kamioni i automobili LEGO® setovi – Djeca koriste građevinske kocke da naprave policijski auto, kamion za sladoled, ATV, prednji utovarivač, kamion, karavan, terensko vozilo i limuzinu
Nadahnite mlade graditelje – posebni dijelovi, uključujući kotače i jednostavne upute koje korak po korak potiču djecu da prilagode svoja vozila
Beskrajna kreativnost – Uključuje 10 ideja za pokretanje zabave slobodnog građenja, tako da djeca mogu svoju kreativnu konstrukciju podići na višu razinu
LEGO® automobil na dar – Djeca koja vole policijske automobile, građevinske kamione, igračke limuzine i druga vozila rado će dobiti ovu igračku od kockica za rođendan, praznik ili bilo koji dan.
Napravljen za mlade graditelje – Vodič sa slikama koji se lako prati ubrzava gradnju, a kako bi se zabava još više proširila, djeca ga mogu kombinirati sa setovima 11034, 11035 i 11037 (prodaju se zasebno)
Kockice koje grade vještine – LEGO® Classic setovi daju otvorenu igru ​​i kreativno samoizražavanje u ruke mladim graditeljima
Komplet za izradu automobila od 900 dijelova – Model limuzine dugačak je preko 9 cm, iako vozila mogu rasti i smanjivati ​​se koliko god vaš mali graditelj želi.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Igračka za slaganje zabavnih automobila koje djeca mogu sastavljati i izmjenjivati
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Classic
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.