LEGO Friends Električni auto i punjač 42609

Šifra
4301021033
Kataloški broj
42609
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO-15 u periodu 09.04.-31.05.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
15,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
15,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO-15
15%
2,40 EUR
09.04.2024. - 31.05.2024. Do 31.05.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO-15 u periodu 09.04.-31.05.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Nadahnite maštovite avanture u vožnji s LEGO® Friends električnim automobilom i punjačem (42609) igračkom vozilom za djevojčice, dječake i djecu od 6+ godina. Ovaj set za izradu automobila uključuje točku za punjenje, 2 lika, dodatke i figuru psa.
Djeca mogu ispričati priču o tome kako Zac i Nova uživaju u zajedničkom ručku na stanici za punjenje vozila na solarni pogon. Pomoću mlaznice mogu spojiti automobil na mjesto za punjenje. Auto ima sjedala za mini-lutke i sjedalo za psa Danga. Također ima poklopac na otvaranje s prostorom za pohranjivanje dodataka. Stanica za punjenje uključuje stol i 2 stolice, gdje Zac i Nova mogu uživati na pikniku, a tu su i zdjelice za hranu i vodu za Danga.
Ovaj dječji set za gradnju predstavlja zabavnu igračku ili dar za posebne prigode za djecu koja vole avanture igranja uloga. Neka aplikacija LEGO Builder vodi vaše dijete u intuitivnoj avanturi gradnje, dopuštajući mu da zumira i rotira modele u 3D, sprema setove i prati njihov napredak.
LEGO® Friends set za gradnju električnih automobila i punjača – ovaj set igračaka vozila za djevojčice, dječake i djecu u dobi od 6+ dolazi s 2 mini lutke, figurom psa, automobilom i punjačom na solarnu energiju.
Automobil koji se može sastaviti – automobil dolazi sa sjedalima za mini-lutke, plus dodatnim sjedalom za psa Danga, i ima haubu koja se otvara s prostorom za djecu za spremanje pribora
Stanica za punjenje – set uključuje igračku koja se može sastaviti na solarnu stanicu za punjenje vozila tako da djeca mogu igrati priču dok Zac i Nova 'pune' automobil koristeći zelenu energiju
2 mini-lutke – Set uključuje LEGO® Friends likove Zaca i Novu, plus figuru psa, tako da kreativna igra počinje odmah
Puno dodataka – ovaj dječji set igračaka dolazi s dodacima, uključujući stol, 2 stolice, telefone, štap, loptu, jabuku, kroasan i zdjelu za kućne ljubimce
Ideja za dar za djecu – Ova LEGO® igračka je zabavan blagdanski dar za djecu, djevojčice i dječake koji vole avanturističke igračke i priče
LEGO® Friends setovi za djevojčice, dječake i djecu – Provjerite ostale kreativne igračke za gradnju (prodaju se zasebno) u asortimanu LEGO Friends, gdje djeca mogu istraživati beskrajne priče o prijateljstvu
Mjerenja – set od 170 dijelova s električnim automobilom koji je visok preko 1,5 inča (4 cm), duljine 4,5 inča (12 cm) i širine 2,5 inča (6 cm)

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet LEGO® Friends Električni auto i punjač za djevojčice, dječake i sve od 6 godina i starije
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Friends
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.