LEGO Star Wars Bojni komplet: klonirani vojnik i bojni droid 75372

Šifra
4301021065
Kataloški broj
75372
31,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
31,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Nadahnite mlade da rekreiraju uzbudljive prizore Ratova zvijezda: Ratovi klonova s ​​ovim LEGO® Star Wars™ borbenim paketom vojnika klonova i borbenih droida (75372) za uzrast od 7 i više godina. Sadrži 4 minifigure LEGO Ratova zvijezda i 5 LEGO figurica – Clone Shock Trooper, 3 Clone Trooper, 3 Super Battle Droida i 2 Battle Droida – s legendarnim oružjem za akcijsku igru. Ovaj LEGO set za gradnju također uključuje brzi motocikl Star Wars za 2 klonska vojnika i STAP igračku za brzo vozilo koja se može sastaviti za borbenog droida. Tri-droid s 3 brza pucanja i obrambeni stup sa stub pucačem dodaju još više mogućnosti kreativne igre.


Pogledajte aplikaciju LEGO Builder za digitalne upute i alate za zumiranje i rotiranje kako biste poboljšali dječje iskustvo gradnje.
Ovaj set za igru ​​koji se može sastaviti izvrstan je za samostalno igranje, a likovi i konstrukcije mogu se kombinirati s drugim LEGO Star Wars setovima (prodaju se zasebno) u širokoj ponudi.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet LEGO® Star Wars™ Bojni komplet: klonirani vojnik i bojni droid za djecu
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.