Just Cause 4 Standard Edition PS4

Šifra
3202050317
Kataloški broj
SJCS44EN01
12,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
12,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Rico Rodriguez se vraća krajem godine! Bilo je i vrijeme da jedna od najboljih akcijskih franšiza dobije nastavak. Koji će, prema svemu sudeći, ponovno biti fantastičan.


Nije bila tajna da je Just Cause dev Avalanche Studios zauzet radom na novom naslovu - ali sada znamo da je to Just Cause 4. Rico će u ovom nastavku isprašiti The Black Gang bandu, "najjaču svjetsku privatnu vojsku".
Vrijeme će imati veliku ulogu u gameplayu. Tornada, pješćane oluje, klasične oluje i šumski požari uvelike će utjecati na igru. Legendarna kuka za hvatanje će biti i ovdje, s novim mogućnostima koje ćete moći prilagođavati. Za sada ne znamo što to točno znači, ali zvuči dobro!


Bit će tu i cijela hrpa vozila - od automobila, motora, do aviona i helikoptera.
Pogađate, neće nedostajati spektakularnih akcijskih scena koje izgledaju jako, jako dobro - pogledajte videe! Just Cause 4 će igrati i staro i mlado, bez obzira jesu li odigrali prethodne naslove... 
Specifikacije
Proizvođač Square Enix
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2018, PS4, Square Enix
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 18+
Sezona igre 2018
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.