Kirby And The Forgotten Land Switch

Šifra
3202092197
Kataloški broj
KIRBYATFLSW
71,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
71,00 EUR


PRIDRUŽITE SE KIRBYJU NA NEZABORAVNOM PUTOVANJU KROZ TAJANSTVENI SVIJET U 3D PLATFORMSKOJ AVANTURI!
Odletite u potpuno novu avanturu kao moćni puffball, Kirby. Istražujte 3D staze dok otkrivate tajanstveni svijet s napuštenim strukturama iz prošlosti civilizacije - poput trgovačkog centra?! Kopirajte sposobnosti neprijatelja kao što su novi Drill i Ranger i upotrijebite ih za napadanje, istraživanje okoline i spašavanje otetih Waddle Deesa od okrutnog Beast Packa zajedno s tajanstvenim Elfilinom. Nadamo se da ste gladni nezaboravne avanture!


Pridružite se šiljatom partneru, Bandana Waddle Deeju, u kooperativnoj igri!


Podijelite Joy-Con kontroler prijatelju da igra kao Bandana Waddle Dee koji drži koplje, i pomozite jedni drugima istraživati ​​i boriti se kroz ovaj šareni svijet. Dok Kirby može lebdjeti i udisati neprijatelje, Bandana Waddle Dee se može vrtjeti i ubadati svojim čvrstim kopljem. Pronađite prijateljstvo u ovom zaboravljenom svijetu i spasite Waddle Deese!


Lebdite preko prepreka i borite se kroz neprijatelje na svom putu do cilja svake faze dok siječete, bodete, zamrzavate i udarate koristeći Kirbyjeve sposobnosti kopiranja. Svaka tematska etapa kroz koju putujete, skrivat će nekoliko prijateljskih Waddle Deeja u opasnosti! Sačuvajte ih kako biste razvili matičnu bazu svoje avanture, nekoć napušteni Waddle Dee Town. Waddle Dees koje spasite otključat će trgovine i Leaderboard ploče s najboljim rezultatima.


Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Dječje/obiteljske, PEGI 7+, 2022, Nintendo SWITCH
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 7+
Sezona igre 2022
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.