Kompresor Einhell TC-AC 190 OF Set, mobilni

Šifra
3902122135
Kataloški broj
4020660
Produljenje jamstva na 3 godine za Einhell alate, potpuno besplatno uz online registraciju u roku 30 dana od datuma kupnje proizvoda! Link za registraciju: Einhell jamstvo
99,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
99,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla:
S kompresorom za kofere Einhell TC-AC 190 OF Set cijeli niz praktičnih primjena uvijek je pri ruci. Snažni zračni kompresor ravan je i jednostavan za korištenje, praktičan i kompaktan, ima svoje fiksno postolje kako u radionici, tako iu garaži, ali nalazi svoje mjesto i u automobilu kao "rezerva". Kao mobilno punilo za gume za automobil, bicikl ili motocikl ili kao "zračna pumpa" za ljetnu zabavu na jezeru, kompaktni, praktični kompresor je idealan. Prijenosni kompresor dobro se snalazi iu radionici, primjerice u kombinaciji s nastavkom za ispuhivanje za čišćenje radnih površina. Asortiman Einhell nudi širok izbor praktičnih dodataka za kompresore. Praktičan kompresor za kovčeg postiže maksimalni tlak od 8 bara i impresionira pumpom bez ulja i servisa koja zahtijeva malo održavanja. Kompaktan i lagan dizajn olakšava transport. Za skladištenje, kompresor za kovčeg zahtijeva malo prostora. Na kućištu je integriran odjeljak za pohranjivanje crijeva i igle adaptera za pražnjenje, kao i dodatna kutija za pohranjivanje adaptera. Namatanje kabela također je izravno na kućištu. U isporuku je uključeno crijevo za komprimirani zrak od 3 metra s brzom spojkom, igla adaptera za ispuhivanje s mjeračem napuhanosti gume i set adaptera od 3 dijela.

Tehnički detalji:
Duljina crijeva za komprimirani zrak 300 cm
Maks. radni tlak 8 bara
Brzina motora 15000 min^-1
Broj cilindara 1 kom
Izlazna snaga 0 bara 165 l/min
Izlazna snaga 4 bara 83 l/min
Izlazna snaga 7 bara 55 l/min
Težina proizvoda 5 kg
Brzina pumpe 3750 min^-1
Snaga usisavanja 190 l/min

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Tip alata Kompresor
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.