Apple 10.9-inch iPad (10th) Cellular 256GB - Silver

Šifra
3007017206
Kataloški broj
mq6t3hc/a
1.152,57 €8.684,04 kn
1.152,57 €8.684,04 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Apple 10.9-inch iPad (10th) Cellular 256GB - SilverUpoznaj redizajnirani iPad.


 


 


 Crtajte, slikajte i pišite pomoću Apple Pencil-a. Udobno tipkajte, koristite trackpad i uživajte u sadržaju sa svestranim dvodijelnim dizajnom Magic Keyboard Folio.2 Možete koristiti poznate tipkovničke prečace ili trackpad koji možete kliknuti bilo gdje. I doživite nevjerojatno iskustvo tipkanja.


 iPadOS objedinjuje sve i čini sve na iPadu glatkim i lakim. Pokrenite svoje omiljene aplikacije jednu pored druge, uređujte i dijelite fotografije s drugima i dođite do svih svojih datoteka.Radite brže!


Obavljajte sve stvari na jednom uređaju. Vodite bilješke, surađujte i besprijekorno radite između aplikacija. Od tortnih grafikona do recepata za pite, iPad je dizajniran za sve vrste produktivnosti. Budite kreativni do mile volje


Izrazite se, crtajte i razmišljajte na fleksibilnoj kreativnoj elektrani. Zapanjujući 10,9-inčni Liquid Retina zaslon čini nevjerojatno platno. Dakle, možete crtati, voditi bilješke, označavati dokumente i još mnogo toga s Apple Pencil. Izrazite se, crtajte i razmišljajte na fleksibilnoj kreativnoj elektrani. Zapanjujući 10,9-inčni Liquid Retina zaslon čini se nevjerojatno plat. Dakle, možete crtati, voditi bilješke, označavati dokumente i još mnogo toga s Apple Pencil.
Snimajte sadržaj širokokutnom stražnjom kamerom od 12 MP. Snimajte i retuširajte fotografije, uređujte videozapise u 4K te skenirajte i označavajte dokumente sve na iPadu. 

Specifikacije
Proizvođač Apple
Kratki opis 10.9" Liquid Retina IPS LCD, 256GB, Apple A14 Bionic (5 nm)
Boja Srebrna
Tip ekrana IPS LCD
Interna memorija 256 GB
Prednja kamera 12
Stražnja kamera 12
Rezolucija ekrana 1640 x 2360
Broj jezgri procesora 6
RAM (GB) Null
Operativni sustav iOS
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: